Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 31.01.2013.
10:36
Beta A

Bajković: Želim da ostanem, klub neka odluči

Golman Crvene zvezde Boban Bajković izjavio je da ne razmišlja da ode iz beogradskog fudbalskog kluba i da je samo na upravi da odluči šta će biti s njim u budućnosti.

Ostao bi zauvek u Zvezdi - Boban Bajković

"Ne razmišljam o odlasku. Svi znaju koliko volim Zvezdu i da bih na Marakani ostao '100 godina'. Igrač sam koji je u apsolutnom vlasništvu kluba i oni neka odluče šta će sa mnom. Ako se pojavi neka ponuda, ne sumnjam da će rukovodstvo doneti najbolju odluku", rekao je Bajković za klupski sajt.

Bajković, koji je u Crvenoj zvezdi već 10 godina, istakao je smatra da nikada nije bio spremniji i da će se to videti u prolećnom delu sezone.

"Ovo mi je 10 godina kako radim sa trenerom golmana Srđanom Maksimovićem, više puta sam rekao da mi je on više od trenera. Iskreno baš sam nedavno komentarisao da sam na ovim pripremama sam sebe iznenadio. Smatram da nikad spremniji nisam bio i da će se to videti u nastavku prvenstva", kaže golman Zvezde.

Bajković je za jesenju polusezonu ocenio da je bila "skroz čudna" i da će učiniti sve da prestignu Partizan koji ima šest bodova više na tabeli Super lige.

"Nisam verovao šta nam se sve jesenas dešavalo. Kad se setim dešavanja u klubu i nekih utakmica, na primer protiv Jagodine ili Vojvodine, dobro je da nije veća razlika. A, opet, imali smo šansu da bude mnogo manja. Skroz čudna polusezona za nas. Šta je - tu je, ostaje nam da jurimo rivala i da učinimo sve što možemo da ga stignemo i prestignemo", kazao je Bajković.

"Mislim da imamo kvalitet, atmosferu, igru, sve što je neophodno da ostvarimo uspeh na proleće. Ne obećavamo ništa osim da ćemo se boriti do kraja za svaku pobedu", dodao je Zvezdin golman.

Fudbaleri Zvezde nedavno su se vratili iz Turske sa prvog dela priprema u Antaliji, a Bajković je rekao da je bilo "pakleno".

"Prvih nekoliko dana je baš bilo 'pakleno'. Trener Janković nije štedeo ni nas golmane, ali nismo se bunili, jer znamo da je to za naše dobro. Pregrmeli smo najteže, sada nam slede utakmice i uigravanje", rekao je Bajković.

On je posebno istakao rad mlađih igrača, za koje je kazao da su ponašanjem i radom tokom priprema zaslužili da se o njima priča samo najbolje.

"Prijatno su me iznenadili klinci. Svi su zaslužili da budu u prvom timu. Svaka im čast na volji i želji tokom priprema. Ponašanjem i radom na treningu su zaslužili da se o njima piše i priča samo najbolje", rekao je Bajković.

Na pripremama u Antaliji, rezervni golman crveno-belih Miloš Vesić u šali je rekao da se nada da će Bajković uskoro da ode iz kluba, na šta je prvi čuvar mreže, takođe kroz šalu, rekao: "Sredim mu intervju, da i on nešto izjavi, a tako mi vrati".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online