Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 27.01.2013.
12:23
P. Živković - Vesti A

Turci pamte Sašu Ilića!

Najmlađi igrači crno-belih će dugo pamtiti epizodu sa aerodroma, kad su navijači Galatasaraja presreli kapitena Sašu Ilića tražeći mu autogram.

Navijači Galatasaraja ne zaboravljaju Sašu Ilića

Prijatno vreme i ljubazni domaćini dočekali su ekspediciju Partizanovih fudbalera u Beleku. Turska se crno-belima posrećila i prošle zime, pa u Humskoj nisu želeli da menjaju dobitnu kombinaciju. Čak 31 fudbaler pokušaće da se nametne treneru Vermezoviću, a oni najmlađi će sigurno pamtiti i epizodu sa istanbulskog aerodroma, kad su navijači Galatasaraja presreli Sašu Ilića tražeći mu autogram!

Turci nisu zaboravili nekadašnjeg ljubimca, koji je Galatasaraju svojevremeno doneo i titulu šampiona. "Slike" sa aerodroma u Istanbulu mogu da im posluže kao primer kako se dobrim radom i poštenim odnosom na terenu stvara imidž koji fudbalera zauvek prati. 


"Lep je osećaj kad znate da vas ljudi nisu zaboravili", rekao je Saša Ilić.

"Navijači Galatasaraja su privrženi klubu, atmosfera na utakmicama je uvek paklena, i pamtiću po lepom taj period karijere".


Ilić je "milion" puta posetio Belek, ovog puta imaće i tu pedagošku ulogu, jer nikad toliko mladih nije zadužio opremu prvog tima Partizana. To i jeste dobro opredeljenje crno-belih, pošto svi uspešni klubovi u Evropi imaju odličnu fudbalsku školu iz koje crpe gro igrača za prvi tim. Partizan na tom planu odavno dobro funkcioniše, ali je nedostajala veća prohodnost. Često su u prošlosti prednost dobijali momci sumnjivog kvaliteta iz drugih sredina, a da se u Humskoj stvari menjaju na bolje po tom pitanju, pokazatelj je i činjenica da je u tekućem prelaznom roku doveden samo - Eliomar Silva iz Javora!

"Naša jasna strategija je da se dugoročno oslanjamo na igrače iz našeg pogona - rekao je Ljubiša Tumbaković, direktor crno-belih.

"Nadamo se da će i ovi momci brzo napredovati i stasavati uz starije. Dobro su se ponašali na Tari, a verujem da će i njima sad biti interesantnije, jer nam sledi rad sa loptom i utakmice. To svaki fudbaler sa nestrpljenjem očekuje, a lično mislim da ćemo spremni dočekati nastavak sezone. Pre toga, slede nam zanimljivi okršaji u Antaliji, pošto smo se trudili da obezbedimo rivale koji forsiraju različite stilove, da budu kvalitetni i tako vidimo gde se zaista nalazimo. To su ujedno i promene u odnosu na neke ranije godine, kad smo birali protivnike sa idejom da budu slabiji od našeg tima".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online