Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.01.2013.
16:43
Vestionline A

Janković 'precrtao' Maksimovića i Babalja

Nakon uvodnih nekoliko dana tokom kojih su obavljena brojna testiranja, fudbaleri Crvene zvezde u nedelju 13. januara ranim jutarnjim letom putuju u Antaliju, gde će odraditi prvi deo pripremnog perioda.

Prelomio - Aleksandar Janković

Trener Janković na put će povesti 25 igrača za koje smatra da u drugom delu sezone mogu da ostvare najbolje rezultate i stignu rezultatski zaostatak u odnosu na prvoplasiranog koji iznosi šest bodova.

Uz pomenute igrače narednih 15 dana u Turskoj provešće i članovi stručnog štaba: Aleksandar Janković šef stručnog štaba, Bratislav Živković pomoćni trener, Vladimir Čebzanović kondicioni trener, Srđan Maksimović kao trener golmana i sekretar Mirko Abramović.

Medicinsku službu činiće doktor Popić Milisav i fizioterapeuti Zuvić Goran i Popović Ivan, a tehničko osoblje, ekonomi Milanović Stojan i Milanović Dragan.

Zbog zdravstvenih problema koje je imao tokom jesenje polusezone i zbog kojih je mesec dana odsustvovao sa terena, napadač Natanijel Asamoa biće podrvrgnut dodatnim lekarskim pregledima i analizama zakazanim za 16. januar.

"Sportski žurnal“ je u izdanju od subote objavio da je Janković i pre tih testova odlučio da na spisku neće biti Nikola Maksimović, Eli Babalj, Natalijel Asamoa, Marko Mirić, Ljubo Nenadić i omladinac Veljko Simić.

Povratak u Beograd nakon prve faze pripremnog perioda zakazan je za 28. januar.
U prestonici Srbije crveno-beli provešće samo nekoliko dana, a zatim ponovo otići u Antaliju na završno brušenje forme pred početak prolećne polusezone.

Lad ponovo odlete za Tursku, formu ’crveno-belih’ kontrolisaće počev od 8. a zaključno sa 20. februarom sledeći timovi: austrijski Rid (8.2), Lokomotiva Tbilisi (9.2), Slovan iz Bratislave (11.2), Šan iz Lihtenštajna (12.2), zatim Esbjerg (14.2) i Randers (15.2), Petrolul (17.2), Red Bul Salcburg amateri (18.2) i konačno 20. februara ukrajinski Šahtjor.

Put Turske krenuće 25 igrača:


Golmani: Boban Bajković, Aleksandar Kirovski i Miloš Vesić.

Odbrambeni igrači: Aleksandar Pantić, Nikola Mikić, Uroš Spajić, Jovan Krneta, Milan Jovanović, Filip Mladenović i Stevan Reljić.
Igrači sredine terena: Luka Milivojević, Srđan Mijailović, Nenad Milijaš, Miloš Dimitrijević, Darko Lazović, Marko Vešović, Kadu Mendeš, Vukan Savićević, Stefan Čikić i Nikola Karaklajić /video/.

Napadači: Ognjen Mudrinski, Ognjen Ožegović, Stefan Mihajlović, Filip Kasalica i Luka Milunović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online