Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 05.01.2013.
12:09
Vesti A

Kačar i Hanover se natežu

Hofenhajm traži pojačanja u odbrani, a jedna od najvećih želja je Rajković, na koga ne računaju u Hamburgu.

Zapelo oko plate - Gojko Kačar

Nemački "Bild" je objavio listu od 47 fudbalera u Bundesligi na koje njihovi klubovi ne računaju i koji će najverovatnije biti prodati u zimskom prelaznom roku. Na listi se nalaze i četvorica Srba: Slobodan Rajković i Gojko Kačar (obojica Hamburg), Slobodan Medojević (Volfzburg) i Filip Malbašić (Hofenhajm).


Najbliži promeni sredine je Slobodan Rajković. Kontroverzni defanzivac koji je "na ledu" u Hamburgu još od letošnje tuče na treningu sa saigračem Sonom. Od tada u Hamburgu ne računaju na njega, a jedno vreme je proveo i u rezervnom timu.

Malbašić na prodaju
Neizvesna je situacija oko Filipa Malbašića, koji je letos došao u Hofenhajm i nije se izborio za minutažu. Klub želi da ga proda ili pošalje negde na pozajmicu, ali još se niko nije javio.

Luka spasa po odlasku iz najveće nemačke luke bi za Rajkovića mogao da bude Hofenhajm. Nemački mediji su plasirali vesti da je Hofenhajm zagrizao za Rajkovića.

Novi trener Marko Kurc želi Rajkovića i Pogateca iz Volfzburga, kako bi utegao labavu odbranu Hofenhajma.


"Očigledno je da u Hamburgu žele da se reše Rajkovića i spremni su na mnoge ustupke, što nama ide u prilog, jer bi za male pare mogli da dobijemo vrhunskog igrača", rekao je direktor Hofenhajma Andreas Miler.

Iz Hamburga odlazi i Kačar. Ali, još se ne zna gde. Pre nekoliko dana je izgledalo kao sigurno da će malerozni vezista pojačati Hanover, ali pregovori su se otegli. U Hanoveru žele Kačara kao pojačanje za odbranu, jer on može sa uspehom da igra i na poziciji štopera. Ali, svesni da pregovori ne idu u željenom prvacu, već su povukli drugi potez i za 800.000 evra doveli štopera Duizburga Andrea Hofmana. Navodno su se dva kluba već dogovorila, ali nisu Hanover i Kačar.


Fortuna za Medojevića
Što se Medojevića tiče, za njega je zainteresovana Fortuna iz Diseldorfa, koja želi da ga pozajmi, ali pod uslovom da i Volfzburg plaća Medojevićev deo plate.

"Još smo daleko od konačnog dogovora", rekao je Milan Kačar, stric i menadžer srpskog fudbalera, koji po nekim informacijama ne želi da pristane na godišnju platu u Hanoveru, koja bi bila manja od dva miliona evra.


Ukoliko ne dođe do dogovora u skorije vreme, Hanover će se povući iz pregovora.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online