Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.12.2012.
15:05
Beta A

Stojadinović: Na pripreme vodimo 25 igrača

Član radne grupe Crvene zvezde Zoran Stojadinović rekao je danas da su on i trener Aleksandar Janković utvrdili da na pripreme ne treba voditi više od 25 fudbalera i da u klub ne treba da dođe više od pet igrača.

Zoran Stojadinović

"Utvrdili smo šta nam je najneophodnije i trudićemo se da dovedemo to što mislimo da je najpotrebnije. Znamo šta nam otprilike treba, neće doći više od pet igrača. Postoji sedam-osam igrača koji čine bazu, znamo koji ne mogu da idu, ali znamo i ekonomsku situaciju. Na pripreme ne treba da krene više od 25 igrača", rekao je Stojadinović novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Kao igrače koji treba da čine okosnicu tima, Stojadinović je naveo Uroša Spajića, Nenada Milijaša, Darka Lazovića, Filipa Kasalicu, Filipa Mladenovića, Aleksandra Pantića, Luku Milunovića i Ognjena Mudrinskog.

"Ako stigne ponuda od 15 miliona evra za nekog od njih odnećemo ga trener Aleksandar Janković i ja zajedno", istakao je Stojadinović, koji će prema najavi medija postati novi sportski direktor Zvezde.

On je rekao da za sada nije stigla ponuda ni za jednog igrača i dodao da je štoper Nikola Maksimović odavno prodat i da će otići iz kluba u januarskom prelaznom roku. Stojadinović je istakao da ima "fenomenalan odnos" sa Aleksandrom Jankovićem i dodao da je najbitnije da on pripreme počne sa formiranim timom.

Trener Janković je rekao da je u klubu jedino sigurno da će pripreme početi 9. januara i da je rano pričati o tome koji će igrači doći, a koji će otići.

"Postoji dosta stvari koje treba da rešimo oko priprema i strategije. Za sada je jedino sigurno da će pripreme početi 9. januara. Dao sam svoje mišljenje oko tima, rano je za preciznije stvari kada su igrači u pitanju. Zvezda je veliki klub i uvek pokreće veliku lavinu kada je prelazni rok u pitanju, a sada se to nadovezuje na trenutnu situaciju", rekao je Janković.

Trener je kazao da je ideja da se tim gradi na mladim igračima koji su došli u Zvezdu u prethodnih godinu dana.

"Ideja je da se tim za budućnost gradi na uglavnom mladim igračima koji su došli pre godinu dana. Trudićemo se da dostignemo stabilnost, da bude što manje promena u timu i oscilacija. Najmanje je bitno ime i prezime određenog igrača", kazao je Janković.

Zvezda je na svom stadionu promovisala kalendar za 2013. godinu i obeležila 21. godišnjicu od osvajanja titule klupskog prvaka sveta u Tokiju.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online