Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 10.12.2012.
14:24
Vestionline, Beta A

Vermezović: Zadovoljan sam i ostajem!

Trener fudbalera Partizana Vladimir Vermezović rekao je danas da je zadovoljan rezultatima koje je njegova ekipa ostvarila u jesenjim delom sezone i konačno saopštio da je odlučio da ostane na klupi crno-belih.

"Ove sezone je bilo dosta nesporazuma sa medijima" - Vladimir Vermezović

"Generalno sam zadovoljan onim što je urađeno ove polusezone, uprkos svim problemima koje smo imali. I dalje smatram da je Liga šampiona bila prevelik zalogaj za ovu mladu ekipu i Liga Evropa je bila sasvim dovoljno takmičenje za nas. Tu smo možda mogli bolje, ali i gore, pa su tri boda sasvim realna", rekao je Vermezović novinarima na stadionu Partizana.

Analizirajući učinak u prvenstvu Srbije Vermezović je rekao da bi letos prihvatio šest bodova prednosti da mu je to neko ponudio.

"Što se tiče učinka u Kupu (u kojem je Partizan ispao u osmini finala) doneo sam odluku da u tom takmičenju igra drugi tim, kako bih što više razigravao igrače, a ne zato što ne poštujem Kup. Desio se kiks protiv Borca, ali kada bismo opet igrali izveo bih isti tim", rekao je Vermezović.

Javnosti je očekivala da će trener Partizana saopštiti odluku o svom odlasku iz kluba, pošto je pre mesec dana rekao da na to pitanje ima spreman odgovor, ali da će pričati o tome kada dođe vreme.

"Ove sezone je bilo dosta nesporazuma sa medijima i vrlo mi smetaju neke laži koje su iznete. Nije tačno da ekipa nije htela da igra protiv Rubina ili da smo pola sata čekali igrače da izađu na trening zbog bojkota. Nije tačno ni da su zaposleni u klubu štrajkovali, a najviše me je pogodilo to što mi posle utakmice sa Tromsom i plasmana u Ligu Evropa niko od novinara mi nije postavio pitanje na konferenciji za medije", kazao je trener crno-belih.

Vermezović je kazao da ima saznanja da su pojedini novinari tada imali spremna pitanja samo u slučaju poraza Partizana.

On je rekao da ne vidi ništa strašno u ponašanju svojih igrača, koji su nekoliko puta ove polusezone učestvovali u više incidenata i sukoba sa protivnicima na terenu.

"Kada sam došao u klubu je usvojen određeni pravilnik o ponašanju i mislim da je sada situacija bolja nego što je bila pre. Ne vidim ništa strašno u ponašanju svojih igrača. Nikola Ninković ima 17 godina i kada će da pravi gluposti ako ne sada. Siguran sam da to ponašanje neće uticati na njihovu igru i mislim da će se dovesti u red. Još su samo talenti, a ne veliki igrači i ne treba od njih praviti zvezde kada to još nisu, a biće...", rekao je Vermezović.

On je ponovio da nema problem sa rukovodstvom Partizana i da je normalno što ih viđa samo na klupskim putovanjima.

"Po hijerarhiji moj nadređeni je sportski direktor Ljubiša Tumbaković i sve što imam da kažem, kažem prvo njemu. Nikada nisam sam otišao kod predsednika Dragana Đurića. To što se ne viđam često sa članovima upravnog odbora ne znači da ih ne volim ili ne poštujem. Viđam ih na putovanjima i mislim da je to normalno i da ništa nije čudno", kazao je trener Partizana.

Vermezović je dodao da Ivan Ivanov, Medo Kamara i Mohamed Zabija u prolećnom delu sezone verovatno neće biti članovi Partizana, ali da za njih imaju spremne zamene. Fudbaleri Partizana pripreme za prolećni deo sezone počeće 14. januara.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online