Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 04.12.2012.
00:44 >> 01:44h
Vestionline, Telegraf.rs A

Radna grupa u petak odlučuje o treneru

Posle više od tri sata zasedanja, Radna grupa za stabilizaciju kluba ipak nije usvojila ostavku Aleksandra Jankovića, koji je napustio stadion oko 23.30, rekavši kratko novinarima: "Ja sam rekao šta sam imao".

Rekao šta je imao - Aleksandar Janković

Na sednici Radne grupe za stabilizaciju kluba nije odlučeno da trener fudbalera Crvene zvezde više nije Aleksandar Janković. On je podneo izveštaj o svom radu članovima Radne grupe, ali njegova ostvaka ipak nije usvojena već je odluka odložena za petak!

Sednica je počela posle 21.00, jer su se čekali Nebojša Čović, Aleksandar Antić i Dragan Džajić, a pola sata pred ponoć, Janković je napustio prostorije kluba. Novinarima je samo kratko rekao: “Ja sam rekao šta sam imao”.

Jedino što je odlučeno je da će Crvena zvezda u petak izaži u javnost sa definitivnim stavom o tome ko biti šef struke.

"Zaključak posle večerašnje sednice je da je Sale Janković podneo izveštaj o radu u prošla tri meseca, podneo ostavku i to je bila glavna tema. Mislimo da je to ozbiljna i preozbiljna odluka da bi mogli u nekih sat i po, dva da je donesemo, ali u narednih par dana ćemo odlučiti da li se ta ostavka prihvata ili ne. To je ipak ozbiljna odluka da bi se sekla preko noći", prenosi “Mondo” reči Zorana Stojadinovića, kandidata za sportskog direktora.

"Rekao sam već da niko nije razmišljao da ćemo doći u ovu situaciju, svi smo se nadali da će Sale ostati trener, stvarno nas je to zateklo i to je jedina istina", dodao je on.

Stojadinović je podvukao da nisu tačni medijski navodi da se Radna grupa podelila na one koji su za dolazak Milovana Rajevca i na one koji su protiv. 

Podsetimo, kao jedna od opcija pominjalo se ime Milovana Rajevca, bivšeg selektora Gane, za čije dovođenje je navodno bio predsednik Radne grupe Dragan Džajić. Od domaćih imena su se ranije još spominjali i Miodrag Božović, Ivan Jovanović i Ilija Petković.

Stojadinović je navodno zastupao stav da bi najbolje rešenje za trenera bio stranac, a u međuvremenu su se u toku dana u medijima pominjala imena Patrika Klajverta, Hozea Marije Bakera, Sa Pinta…

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celini:

 

-Aktuelni šef stručnog štaba FK Crvena zvezda Aleksandar Janković podneo je izveštaj Komisiji za period rada od 20. avgusta do 1. decembra tekuće godine i tom prilikom ponudio ostavku na mesto šefa stručnog štaba. Podnošenje izveštaja je proteklo u konstruktivnom dijalogu i članovi Komisije uzeli su u razmatranje izveštaj i doneli odluku da u narednom periodu, a na osnovu zaključka potkomisije za sportska pitanja, odluče po pitanju ponuđene ostavke Aleksandra Jankovića.


- Izveštaj Komisiji podnela je i potkomisija za finansijska pitanja. Izveštaj sadrži genezu finansijskog poslovanja kluba od 1996. godine do 31. oktobra 2012. godine sa osvrtom na 1990. i 1991. godinu. Predstavljena je i analiza jednog dela ugovora sa igračima, dobavljačima, kupcima i bankama.

 

- Komsija je raspravljala i o raspisivanju izbora u FK Crvena zvezda i doneta je odluka da se do kraja nedelje održi zajednički sastanak Upravnog odbora i Komisije za stabilizaciju i reorganizaciju na kojem bi bila donešena odluka o raspisivanju izbora.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online