Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 03.12.2012.
20:04
Vestionline, zurnal.rs A

Mihajlović: Zvezdin problem nije trener

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović rekao je da odlazak trenera Aleksandra Jankovića neće rešiti probleme u Crvenoj zvezdi, jer oni postoje i van terena.

Deki Stanković je uvek dobrodošao - Siniša Mihajlović

"Najmanji problem je trener. Uvek kada ne ide, najlakše je da se smeni trener, ali nije to tako jednostavno. U suštini je trener taj koji ima najmanje krivice. Poznavajući kakva je situacija u klubu, da momci ne primaju plate po pet, šest, meseci, nema ni neke velike krivice igrača. Imam poverenja u nove ljude, koje ne znam, ali sam slušao o njima. Nadam se da će uspeti da dovedu Zvezdu u red, ali to će biti veliki posao i izazov. Žao mi je, jer je Zvezda najveći srpski klub i jedan od najvećih u Evropi i svetu", rekao je Mihajlović u intervjuu Tanjugu.


On je istakao da je dobro što se u domaćoj Superligi dešavaju mečevi kao u poslednjem kolu jesenjeg dela, kada je Vojvodina savladala Zvezdu (0:3), a Spartak uzeo bod Partizanu (2:2).


"Partizan i Zvezda su naša dva najbolja kluba. Partizan je zasluženo jesenji prvak. Da li će da osvojiti titulu na kraju, ne znam, jer ima još mnogo da se igra. Naša liga je loša, nema mnogo jakih utakmica koje su nam potrebne, ali šta da radimo. Povremeno dođe do tih iznenađenja, a to što Partizan igra nerešeno, a Zvezda izgubi može da bude dobro za srpski fudbal, jer prvenstvo dobija na zanimljivosti", ocenio je Mihajlović.

Strateg "orlova" je još naveo da su doskorašnjem kapitenu Dejanu Stankoviću vrata državnog tima uvek otvorena, iako zna da je njegova poslednja izjava o povratku u tim, pogrešno protumačena.


"Ta izjava nije dobro prenešena, ali što se mene tiče, dok sam selektor, Dejanu Stankoviću su vrata reprezentacije uvek otvorena, da li kao igraču ili kao treneru. On to zna, a znamo i vi i ja. Pričao sam sa njim, znam šta je rekao i to nije tako preneseno. Ako bi hteo da se vrati, vrata su otvorena, samo treba da kaže", rekao je selektor i dodao i da je utakmica Irakom koja je trebalo da bude odigrana ovog meseca otkazana zbog komplikacija u savezu te zemlje.

"Njihov dosadašnji selektor Ziko je dao otkaz, a zatim smo imali problema sa terminima. Nismo uspeli da se uklopimo i organizujemo. Videćemo šta će biti organizivano za februar kada nam je sledeća reprezentativna akcija. Sada imamo dva meseca vremena da se nađe neki drugi rival, a to će biti poslednja provera pred nastavak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo", zaključio je Mihajlović.

Partizanov kadet polomio stopalo

 

Partizanov kadet Nemanja Radonjić dobio je iznenadni poziv u reprezentaciju Srbije, ali Siniša Mihajlović neće moći da računa na ovog 16-godišnjaka, jer se teško povredio nastupajući za podmladak crno-belih.

 

U pobedi kadeta Partizana na gostovanju Radu (2:1), Radonjić se u 35. minutu požalio na jak bol u stopalu, javlja "Sport". On je odmah prevezen na VMA gde je utvrđeno da je polomio jednu od metatarzalnih kostiju.

Kako je reč o kostima koji se u stopalima nalaze tik iznad prstiju, pauze su obično od šest do osam sedmica, pa će 16-godišnji Radonjić morati da pričeka na svoje prvo druženje sa "orlovima".

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 03.12.2012. 21:07
Što je Janković u Zvezdi to je Mihajlović u reprezentaciji.. braneći Jankovića brani sebe...
Ponedeljak 03.12.2012. 22:03
CzV-Vosa 0:3. To se ceni.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online