Ponedeljak 27. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Subota 01.12.2012.
21:48
Beta A

Aleksandar Janković podnosi ostavku

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je večeras igračima da će u ponedeljak podneti ostavku, saznaje agencija "Beta".

Kraj? - Aleksandar Janković

Janković na konferenciji za medije posle poraza od Vojvodine s 0:3 u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva, nije želeo da priča na tu temu, već je rekao da će to učiniti u ponedeljak na ranije zakazanom susretu sa novinarima.

"Šest bodova zaostatka za vodećim Partizanom je još i najmanji problem. Ide vreme za podvlačenje crte pa ćemo više govoriti o svemu narednih dana. Vidim svoju odgovornost, ali ova konferencija je posvećena utakmici s Vojvodinom, a nova je već zakazana za ponedeljak", rekao je Janković i dodao da bi bilo "pretenciozno" reći da je za večerašnji poraz kriva trenutna situacija u klubu.

"Ovo je samo do igrača i mene kao trenera", dodao je Janković. 

Trener crveno-belih je uoči utakmice istakao da igrači sedam meseci nisu dobili platu i da trpe veliki pritisak pošto se od njih očekuju rezultati.

"Kada se izgubi s 0:3 posle onakve najave, onda ispada da trener nije pogodio i da nije stvoren željeni efekat", kazao je Janković i dodao da šest bodova zaostatka nije nenadoknadiva razlika, ali da u igri Zvezde postoji dosta problema.

"Iz ove perspektive glavni problem nisu bodovi, nego nestabilnost", dodao je on.

O večerašnjoj utakmici Janković je kazao da su fudbaleri Vojvodine znali da kazne sve slabosti u igri njegovog tima, za koje je dodao da su već "postale očigledne". 

Janković je Zvezdu preuzeo pred utakmicu protiv Bordoa u kvalifikacijama za Ligu Evropa krajem avgusta, kada je mesto trenera napustio Robert Prosinečki. On je od tada u srpskom prvenstvu zabeležio devet pobeda i četiri poraza, dok je u Kupu eliminisan u četvrtfinalu od OFK Beograda.

Trener fudbalera Vojvodine Nebojša Vignjević rekao je posle pobede da je njegova ekipa od početka utakmice igrala agresivno i da je na vreme postizala golove.

"U najavi smo rekli da nechemo kalkulisati i čekati, već da ćemo ići na pobedu. Od početka smo krenuli agresivno, a presudni su bili minuti u kojima smo postigli golove. Padali su tačno na vreme", rekao je Vignjević.

Vojvodina je pobedila Zvezdu golovima Abubakara Oumarua u 23. i 45. i Miroslava Stevanovića u 47. minutu. Vignjević je čestitao svojim igračima što su pobedili velikog protivnika.

"Čestitam igračima, pobedili smo velikog protivnika", kazao je trener Vojvodine.

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.12.2012. 15:37
Zoran Milinkovic/Marko Nikolic/Miroslav Djukic/Miodrag Bozovic/Ivan Jovanovic/Petar Kurcubic/Radomir Antic/Kristof Daum/Ronald Koeman/Fred Ruten bilo ko od njih i nema greske s tim sto bi poslednja dvojica mogla doci tek na kraju sezone. Saletu sve najbolje, radio je najbolje sto je znao, trudio se, umalo eliminisao Bordo, dok je Prosinecki prosle godine ponizen od strane Rena koji je losiji tim od Bordoa, pobedio u derbiju i donekle uspeo da motivise igrace iako 7 meseci nisu primili plate. Vi koji ga kritikujete budite realni... Kad niko nije smeo, on je seo na klupu, 12 pobeda, 5 poraza, 1 remi. Od toga nesrecan poraz od Bordoa i kradja protiv Jagodine mu ne idu na dusu. Pametnom dosta.
Nedelja 02.12.2012. 13:30
ajde sad opet čedomir janevski,dostanić,pa vjerovatno bekvalac i to će biti spisak stručnjaka za ovu sezonu.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online