Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 23.11.2012.
12:41
Beta A

JSL: Zvezda u Užicu, Partizan čeka Smederevo

Fudbaleri Crvene zvezde će posle nedavne pobede u "večitom" derbiju u nedelju u Užicu igrati protiv Slobode, dok će Partizan u 14. kolu Super lige Srbije, takođe u nedelju, ugostiti Smederevo.

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju na neugodnom terenu u Užicu

Crveno-beli su prošle subote pobedili Partizan sa 3:2 na svom stadionu, ali su potom u sredu kao domaćini izgubili od OFK Beograda sa 3:1 u četvrtfinalu Kupa, što im je bio treći poraz u poslednje četiri utakmice.

Zvezda je pobedom u derbiju smanjila zaostatak za vodećim Partizanom na pet bodova, a trener Aleksandar Janković rekao je juče da njegovi igrači moraju da pobede obe utakmice do kraja jesenjeg dela prvenstva (protiv Slobode i Vojvodine), kako bi ostali u trci za šampionsku titulu koju nisu osvojili prethodnih pet sezona.

Sloboda je u prošlom kolu u gostima pobedila kragujevački Radnički 1923 sa 2:0 i Beograđane će dočekati kao sedmoplasirani tim na tabeli.

Partizan je posle poraza od "večitog" rivala u četvrtak u Azerbejdžanu igrao nerešeno 1:1 sa Nefčijem u utakmici Lige šampiona. Crno-beli će protiv Smedereva, koje je pretposlednje na tabeli, pred svojim navijačima u nedelju pokušati da se iskupe za poraz od Zvezde u Kupu, protiv koje su vodili na poluvremenu sa 2:1.

Trećeplasirana Vojvodina dočekaće sutra u Novom Sadu Radnički 1923 iz Kragujevca, koji ove sezone beleži znatno slabije rezultate nego prošle, pa je trenutno 13. u Super ligi.

OFK Beograd i Spartak iz Subotice nalaze se u odličnoj formi, pa se sutra očekuje zanimljiv duel na Omladinskom stadionu na Karaburmi.

Veliku pažnju javnosti privlači i utakmica između Rada i Novog Pazara, pošto je oktobarski duel ova dva tima u Kupu "koštao" Pazarce suspenzije. Domaći navijači su tada razvili transparent "rešen rebus: srce, bubreg, pluća, živela žuta kuća", koji je bio odgovor na prošlosezonsku provokaciju Radovih navijača i njihov transparent sa crtežima noža, žice i hemijske oznake za srebro.

U ostalim utakmicama 13. kola prvenstva Srbije sastaće se Hajduk - Donji Srem, Jagodina - BSK Borča i Javor - Radnički Niš.

Većina utakmica igraće se u subotu od 13.00, dok će se u 16.00 sastati Vojvodina i Radnički 1923. U nedelju u 13.00 igraće Sloboda i Zvezda, u 17.00 Jagodina i BSK Borča, a u 19.00 Partizan i Smederevo. Jagodina će prvi put u istoriji kluba kao domaćin igrati pod svetlima reflektora.

POVEZANE VESTI

Petak 23.11.2012. 18:16
Kako da utakmicu zatvori cerga,para nema ili coki ce dati inace sto se ne zatvori down.Ercovi namazani samo kes pali.....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online