Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 02.11.2012.
12:10
Vestionline, Beta A

JSL: Partizan u Nišu, Zvezda dočekuje Jagodinu

Fudbaleri Partizana pokušaće sutra u Nišu da protiv Radničkog poprave utisak posle nedavne eliminacije iz Kupa Srbije, dok će drugoplasirana Crvena zvezda biti domaćin trećeplasiranoj Jagodini u derbiju 11. kola Jelen Superlige Srbije.

Partizan gostuje na niškom Čairu

Partizan je u sredu izgubio u Beogradu od drugoligaša čanskog Borca sa 2:1, u poslednjoj utakmici osmine finala Kupa. Trener Vladimir Vermezović u tom meču izveo je na teren kombinovan sastav, ali je posle utakmice kazao da igrači nisu opravdali očekivanja.

Crno-beli su vodeći na tabeli sa 27 bodova, dva više od Zvezde, a sedam od Jagodine, dok je Radnički iz Niša deveti sa 12 bodova.

Nišlije su u prošlom kolu poražene od OFK Beograda sa ubedljivih 5:1 i takođe će imati veliki motiv da se dokažu pred svojim navijačima u duelu sa Partizanom.

Zvezda je prošlog vikenda uspela da preokrene rezultat u Novom Sadu i pobedi Donji Srem sa 2:1, uprkos ranom vođstvu domaćeg tima. Crveno-beli će sutra igrati protiv Jagodine koja iz prethodne četiri utakmice ima tri pobede i remi.

Četvrtoplasirani Rad pokušaće da prekine niz od tri poraza protiv Vojvodine koja se nalazi na jednom mestu niže, ali sa istim brojem bodova kao i "građevinari" - 17. Novosađane, inače, vodi nekadašnji trener Rada Nebojša Vignjević.

Šestoplasirana Sloboda iz Užica gostovanje kod Novog Pazara, a ta utakmica igraće se pred praznim tribinama zbog kazne koju su Novopazarci dobili posle uvredljivog transparenta svojih navijača u utakmici nacionalnog Kupa sa Radom.

Sedmoplasirani Spartak iz Subotice iza sebe ima tri uzastopne pobede, a sutra će se na svom terenu sastati sa dvanaestoplasiranim BSK-om iz Borče, a poslednje Smederevo, koje nema pobedu, sutra će biti domaćin Donjem Sremu.

Novajlija u ligi odlično je počeo sezonu, ali je u poslednjih šest utakmica doživeo pet poraza, uz jedan remi, pa će obe ekipe imati izuzetno veliki motiv da osvoje tri boda.

U Kragujevcu će se sastati Radnički 1923 i OFK Beograd, a taj duel imaće poseban značaj za trenera domaćeg tima Dejana Đurđevića koji je do decembra 2011. vodio "romantičare".

Javor iz Ivanjice igraće na svom terenu protiv kulskog Hajduka. Obe ekipe imaju identičan učinak u prethodna dva kola - poraz sa 1:0 i remi 1:1.

Većina utakmica igraće se u subotu od 13.30, dok će se Zvezda i Jagodina sastati u 19.00, a Rad i Vojvodina će jedini igrati u nedelju u 13.00 časova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online