Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 03.10.2012.
22:22
Vestionline, Beta A

Janković: Teška utakmica, drago mi je zbog preokreta

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je danas da mu je drago što je njegova ekipa posle negativnog rezultata protiv Javora u Ivanjici uspela da podigne ritam igre i dođe do preokreta od 2:1.

Crvena zvezda prva na tabeli posle dve godine - Aleksandar Janković

"Odigrali smo jednu tešku utakmicu, kao što smo i očekivali, protiv dobre i disciplinovane ekipe. Raduje to što smo i pored negativnog rezultata uspeli da podignemo ritam igre, dođemo do izjednačenja, posle toga smo imali još par prilika i na kraju došli do pobede", rekao je Janković posle utakmice odloženog prvog kola Super lige.

Javor je poveo golom Ifeanija u 49. minutu, ali su crveno-beli pogocima Ognjena Mudrinskog u 55. i Darka Lazovića u 81. uspeli da preokrenu rezultat na 2:1.

"Svesno smo pred kraj utakmice ušli u rizik pomeranjem linija tima ka napred, što je omogućilo protivniku da stvori nekoliko opasnih situacija i pred našim golom. Posebno mi je drago što je utakmicu rešio Lazović, o kome se mnogo pričalo ovih dana, a on je svojim ulaskom podigao ritam meča i bio igrač preokreta", kazao je Janković.

Trener Zvezde je rekao da je protivnik iz jedne situacije uspeo da postigne gol.

"U prvom poluvremenu nije imalo mnogo toga da se vidi, stvorili smo samo par poluprilika iz kojih nismo uspeli da postignemo gol. U nastavku, protivnik je iz jedne situacije uspeo da ga postigne", rekao je Janković.

Crvena zvezda je pobedom izbila na vodeće mesto na tabeli Super lige Srbije sa osvojenih 19 bodova, jednim više od drugoplasiranog "večitog" rivala Partizana.


Trener fudbalera Javora Mladen Dodić rekao je posle poraza da se protivnik provukao u toj utakmici i da je njegova ekipa zaslužila da osvoji barem jedan bod.

"Čestitam Zvezdi na pobedi, ali ne mogu da se otrgnem utisku da su nam se provukli u ovoj utakmici, jer mislim da smo zaslužili barem jedan bod. Prvo poluvreme nije bilo uzbudljivo, s obzirom da im nismo dozvolili da stvore šansu. Drugo je bilo mnogo bolje, bilo je i golova i prilika. Uspeli smo da povedemo, ali je Zvezda izjednačila posle samo pet minuta", kazao je Dodić.

Trener Javora je istakao da su ulazak Darka Lazovića u igru u timu Zvezde posle primljenog gola i promašaj Ifeanija u 73. minutu ključni trenuci utakmice.

"Dva ključna trenutka utakmice su ulazak Lazovića i naša velika šansa koju je propustio Ifeani, kada je izašao sam ispred golmana Bobana Bajkovića i tada je sreća spasila Zvezdu, a oni su nas za taj promašaj surovo kaznili golom Lazovića, koji nam je pravio mnogo problema od ulaska u igru", dodao je Dodić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online