Nedelja 23. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 01.10.2012.
18:18
Vestionline, Beta A

LŠ: Benfika protiv Barselone želi prekid tradicije

Fudbaleri portugalske Benfike imaće težak zadatak u sutrašnjem duelu Grupe G Lige šampiona protiv Barselone - da nakon 30 godina savladaju neku ekipu iz Španije.

Preokretom protiv moskovskog Spartaka došli do prva tri boda - igrači Barselone

Katalonci su u prvom kolu na svom terenu pobedili Spartak iz Moskve sa 3:2 pošto su preokrenuli rezultat sa dva pogotka Lea Mesija, dok je Benfika igrala u gostima bez golova sa škotskim Seltikom. 

"Uvek su moguća iznenađenja u Ligi šampiona. Prošle sezone smo mi remizirali dva puta sa Mančester Junajtedom, plasirali smo se u osminu finala, a oni nisu. To je fudbal. Ne postoje nepobedive ekipe, ali naravno da je potrebno i da Barselona ima slab dan. Ona nije favorit samo u grupi, već i u borbi za trofej", istakao je trener Benfike Žorž Žesus.

U drugoj utakmici Grupe G Spartak u Moskvi dočekuje Seltik. 

Kluž će u Grupi H dočekati favorizovanu ekipu Mančester Junajteda, kojima će ovo biti prvi međusobni susret, dok se u drugom meču sastati Galatasaraj i Braga.

Kluž je dobro igrao u prvoj utakmici protiv Brage, pobedivši u gostima sa 2:0, dok je Junajted imao dosta problema sa Galatasarajem kod kuće, ali su ipak uspeli da pobede minimalnim rezultatom.

U Grupi F dogodilo se najveće iznenađenje u prvom kolu Lige šampiona, kada je beloruski Bate Borisov na gostujućem terenu pobedio francuski Lil sa 1:3.

Beloruska ekipa sutra dočekuje četvorostukog osvajača Lige šampiona, Bajern iz Minhena, koji je u prvom kolu očekivano slavio protiv Valensije sa 2:1.

Valensija, koja je svaki put od međusobnih sedam utakmica na domaćem terenu slavila protiv Lila, sutra na "Mestalji" igra protiv Francuza, a iz španske ekipe su najavili sigurnu pobedu. 

Novajlija u najjačem takmičenju Evrope Nordsjeland sastaće se sa aktuelnim prvakom Čelsijem u okviru Grupe E, a Juventus dočekuje lidera grupe Šahtjor.

U prvom kolu Lige šampiona Čelsi je remizirao s prvakom Italije, iako su imali prednost do dva gola, dok su Ukrajinci očekivano savladali Nordsjeland.

"Video sam da je danska ekipa u prvom kolu imala svoje šanse i da je čak imala veći posed lopte u jednom periodu protiv Šahtjora. Svestan sam da će sada svi pokušati da jure naš skalp, a i konkurencija se pojačala u odnosu na prošlu sezonu", kazao je menadžer Čelsija Roberto di Mateo.

Sve utakmice počinju sutra u 20.45, osim duela Spartaka i Seltika koji se igra od 18 sati po srednjoevropskom vremenu.

Grupa E:

Juventus - Šahtjor (20.45)

Nordsjeland - Čelsi (20.45)

Tabela: Šahtjor 3, Juventus 1, Čelsi 1, Nordsjeland 0.

Grupa F:

Valensija - Lil (20.45)

Bater Borisov - Bajern (20.45)

Tabela: Bate Borisov 3, Bajern 3, Valensija 0, Lil 0.

Grupa G:

Spartak Moskva - Seltik (18)

Benfika - Barselona (20.45)

Tabela: Barselona 3, Benfika 1, Seltik 1, Spartak 0.

Grupa H:

Kluž - Mančester Junajted (20.45)

Galatasaraj - Braga (20.45)

Tabela: Kluž 3, Mančester Junajted 3, Braga 0, Galatasaraj 0.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online