Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.08.2012.
12:31
E.V. A

Jovetić i Nastasić u Sitijevom paketu od 50 miliona

Bogati vlasnik Mančester Sitija Šeik Mansur navodno je odobrio veliki budžet Robertu Manćiniju kako bi ubedio Fiorentinu da pusti Srbina i Crnogorca u Englesku.

Stevan Jovetić i Matija Nastasić

Nekad u Partizanu, danas u Fiorentini, a sutra? Ako je verovati engleskim medijima - u Mančester Sitiju!

Dvojica izdanaka Partizanove škole, 22-godišnji Crnogorac Stevan Jovetić i tri godine mlađi Srbin Matija Nastasić velika su želja Roberta Manćinija, menadžera engleskog šampiona.


Navodno, bogati vlasnici kluba sa "Itihada" odobrili su za ovaj "paket" talentovanih fudbalera fantastičnih 50 miliona evra!


Italijanski trener je posle premijernog meča sa Sautemptonom i teške pobede od 3:2 javno istakao da mu je neophodno još kvalitetnih igrača kako bi "građani" mogli uspešno da se nose na četiri fronta, odnosno na dva najvažnija - u Premijer ligi gde brane titulu osvojenu prvi put posle 44 godine i u Ligi šampiona gde su prošle sezone neočekivano kiksnuli već u grupnoj fazi.


Ovog leta je od pojačanja stigao samo mladi engleski reprezentativac Džek Rodvel, a stvari su postale još teže po Siti jer je trenutno ostao bez prošle sezone prvog golgetera, Argentinca Serhija Aguera, koji se povredio u nedelju protiv "svetaca", a povređen je i odlični engleski defanzivac Miha Ričards.


Zbog svega toga, engleski mediji pišu da je gazda kluba, Šeik Mansur, odobrio Manćiniju da do kraja prelaznog roka, do 31. avgusta, realizuje transfer dvojice saigrača iz Fiorentine, koji bi predstavljali budućnost ali i sadašnjost "građana".


I Jovetić i Nastasić se mesecima pominju kao talentovani igrači veoma interesantni za bogate engleske klubove. Jovetić je u tefteru ostrvskih skauta još od septembra 2009. kad je sa dva gola u Ligi šampiona srušio tada moćni Liverpul. Nastasić je zablistao prošle sezone kad su ga dovodili u vezu sa Arsenalom, pa čak i Mančester Junajtedom, kao naslednikom zemljaka Nemanje Vidića.


Sad obojicu put vodi u drugi deo Mančestera. Naravno, pita se Fiorentina, ali ako je tačna cifra od 50 miliona evra, teško bi joj odoleli i mnogo bogatiji od kluba iz Toskane. Očigledno će biti mnogo zanimljivo poslednjih dana prelaznog roka.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online