Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.08.2012.
10:02
Beta A

Prosinečki: Nisam zadovoljan, iako smo pokazali karakter

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da nije zadovoljan rezultatom 2:2 protiv Rada, jer njegov tim treba uvek da pobeđuje, ali je ipak pohvalio karakter svojih igrača.

Zvezda treba uvek da pobeđuje - Robert Prosinečki

"Nisam zadovoljan rezultatom, jer Zvezda uvek treba da pobeđuje, ali su igrači posle 0:2 ipak uspeli da pokažu karakter. Drugo poluvreme smo igrali fenomenalno i sigurno bi bilo drugačije da smo tako igrali celu utakmicu", rekao je Prosinečki novinarima u Beogradu nakon remija sa Radom 2:2.


Rad je poveo sa 2:0 u utakmici drugog kola Super lige, ali je Zvezda uspela da izjednači. "Građevinari" su od 25. minuta imali igrača manje.


"Primili smo dva gola posle naših kikseva, a oni su imali još jednu šansu kada smo mi jurili pobedu. Mislim, ipak, da smo bili dominantni. Sigurno je da 2:2 nije dosta za Zvezdu i da smo očekivali pobedu, ali dešavaju se kiksevi", kazao je trener.


Prosinečki je novinarima odgovorio da se greške u odbrani dešavaju i da je on odgovoran za njih, a ne Jovan Krneta, koji je pogrešio na terenu. Trener je pred kraj zamenio Darka Lazovića zbog povrede, ali je kazao da ništa ozbiljno nije u pitanju i da će napadač igrati u četvrtak protiv Bordoa.


Prosinečki je kasnio na konferenciju za novinare oko 20 minuta, a medijima je rečeno da je to zbog sastanka sa igračima.


"Izvinjavam se na kašnjenju. Manji deo toga je bio sastanak sa igračima, a veći deo je otišao na jedan drugi sastanak o kome ću vam više pričati drugi put", rekao je Prosinečki, odbivši da otkrije bilo kakve druge detalje.


Trener Rada Marko Nikolić rekao je da je njegov tim u dobrom delu utakmice sa Crvenom zvezdom ostvario ono što je najavljivao, ali i da je bilo jako teško igrati sa 10 fudbalera tokom većeg dela meča.


"Uspeli smo u dobrom delu da ostvarimo ono što smo najavili. Bilo je jako teško igrati 70 minuta sa igračem manje. Iako je ekipa veoma mlada, odigrala je sa mnogo discipline, koncentracije, želje i srca. Čestitam im, nije bilo lako odbraniti se. Nismo, ipak, do kraja zadovoljni, jer smo vodili sa 2:0, ali smo ipak imali igrača manje. Želeli smo da se u svakom trenutku suprotstavimo Zvezdi bez kompleksa i ovi momci su to uspeli", rekao je 33-godišnji trener Rada.


On je prvi izašao na konferenciju za novinare, pošto je Prosinečki ostao u svlačionici zbog sastanka sa igračima. Portparol Zvezde Marko Nikolovski izvinio se zbog toga Radu i novinarima, a Nikolić je to prihvatio, ali je kazao da ne razume sasvim.


"Prihvatamo izvinjenje, ali moram da kažem da je ovo za mene neobična situacija. I mi smo gubili na domaćem terenu i igrali slabo, ali sam uvek nalazio snage da se pojavim na konferenciji za novinare", kazao je Nikolić, a onda je dobar rezultat posvetio navijačima.


Rad je u prvom kolu pobedio Radnički iz Kragujevca, a Zvezdin meč prvog kola, protiv Javora u Ivanjici, odložen je zbog sabora trubača u Guči.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online