Subota 11. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.06.2012.
16:44
Vestionline A

Baloteli prekidao trening "azura" svojim performansom

Mario Baloteli nema mira ni na treninzima fudbalske reprezentacije Italije uoči nastupa u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u fudbalu.

Svi rade, a on leži - Mario Baloteli

Napadač "azura" je uprkos savršenom miru i koncentraciji na radne obaveze kompletne selekcije Italije, uspevao da skrene pažnju na sebe "mladalačkim" performansom. I to toliko da je trening nacionalne selekcije nekoliko puta prekidan.


Tamnoputi špic italijanske reprezentacije je, jednostavno, primetio da mu je dosadno dok se rade vežbe istezanja, pa je posegao za korner zastavicom.

Osim što se izležavao dok su njegovi saigrači radili punim tempom, Baloteli je smestio zastavicu u svoje međunožje, i tako počeo da zasmejava saigrače, koji su prekinuli sa radom nekoliko puta, sve dok njihov kolega nije rešio da zastavicu vrati gde joj je mesto...

Reprezentacija Italija će u četvrtfinalu prvenstva Evrope igrati protiv selekcije Engleske, a taj meč na programu je u nedelju od 20,45 časova na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

A, selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson, tri dana uoči meča sa Italijom, odlučio je pojača vežbanje penala na treninzima.


"Treninzi pred meč sa Italijanima se odvijaju u uobičajenom ritmu, s tim što smo pojačali vežbanje penala. Došli smo u fazu turnira kada penale moramo da shvatimo ozbiljno, jer nam se u prošlosti dešavalo da važne mečeve izgubimo sa bele tačke", rekao je Hodžson i dodao da se "sa penalima nikada ne zna".


"Možete da vežbate izvođenje penala do besvesti, ali sve se svodi na trenutak koncentracije, samopouzdanja, sposobnosti da se isključite od dešavanja oko vas, od bučne publike i pritiska koji nosi vaš šut. Viđali smo da penale ne iskoriste igrači za koje smo mislili da su neprikosnoveni izvođači najstrožije kazne".

 

Manćini: Baloteli mora da igra od početka

 

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini izjavio je da bi selektor italijanske reprezentacije Ćezare Prandeli morao da vrati Marija Balotelija u startnu postavu.


Baloteli je bio starter na prva dva meča, a u duelu sa Republikom Irskom meč je počeo na klupi, ali je u finišu dobio šansu i postigao gol.


"Baloteli mora da igra, Italija je mnogo jači tim s njim. Pogledajte prošli meč, ušao je, prodrmao ekipu i postigao sjajan gol. Ne želim da se mešam u Prandelijev pošao, ali smatram da je Baloteli najbolji italijanski napadač, Kasano je odmah iza njega, dok je Antonio di Natale drugačijeg karaktera", rekao je Manćini.

POVEZANE VESTI

FUDBAL Debeloteli
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online