Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 19.06.2012.
14:16
Mondo A

Mihajlović: Stojkovića čeka poziv

Selektor Srbije nezadovoljan učinkom golmana na mini-turneji, odlučio da vrati u reprezentaciju golmana Partizana Vladimira Stojkovića.

Nezadovoljan učinkom golmana - Siniša Mihajlović

Vladimir Stojković bio je otpisan kod Vladimira Petrovića Pižona, nije ga za svoju prvu akciju zvao ni Siniša Mihajlović. Međutim, iskusni golman mogao bi da se nađe u prvih 11 već u prijateljskom susretu sa Republikom Irskom 15. avgusta, a onda i na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Brazilu!

"U tri utakmice smo imali tri golmana i ako izuzmem mladog Aleksića, pred kojim je vreme, moram priznati da sam više očekivao od Brkića i Kahrimana. Zato sam razgovarao sa Vladimirom Stojkovićem i rekao mu da računam na njega. Dugo je branio za reprezentaciju, sada ga opet čeka poziv", rekao je Mihajlović u intervjuu dnevnom listu "Sport".

Ogroman problem naše selekcije je nedostatak proverenog gol-igrača. Danko Lazović proveo je mnogo godina u nacionalnom timu kao treća opcija, iza Žigića i Pantelića, a sada nije na raspolaganju selektoru, iako bi, maltene, automatski bio u najjačoj postavi.

"Pantelića i Žigića neću vraćati, jer smo napravili rez, odlučili se za mlađe igrače i više nema nazad. Pored igrača koje smo već videli imamo i Marka Šćepovića, a sa Dankom Lazovićem hoću da razgovaram u četiri oka. Znam da neće biti lako i da nemamo vremena, ali odgovornost je moja".

Mihajlović je istakao da u reprezentaciji želi hrabre igrače, koji žele da preuzmu rizik i ne plaše se greške.

Gledajući Evropsko prvenstvo, posebnu pažnju obraća na Hrvatsku, koja će nam biti jedan od najjačih rivala u predstojećim kvalifikacijama.

"U ovom trenutku su kvalitetniji od nas, iskusniji, takmičarski jači. Ali to ne znači da će biti bolji i u martu 2013, kada ćemo odigrati prvu utakmicu. Naši igrači imaju potencijal, samo je potrebno da još malo izrastu i da veruju u sebe. Onda će doći i rezultati", istakao je Mihajlović.

Stojković: Presrećan sam i spreman da branim za Srbiju


Golman Partizana Vladimir Stojković izjavio je danas da je presrećan što će ga selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović ponovo pozvati u nacionalni tim.


"Presrećan sam, šta drugo da kažem", rekao je Stojković koji se trenutno nalazi na Tari, gde crno-beli sprovode prvu fazu priprema za narednu sezonu.

 

"Drago mi je šsto Mihajlović računa na mene. Rekao sam mu da sam za Srbiju uvek spreman i da ću se odazvati uvek kada me pozove", dodao je Stojković.

POVEZANE VESTI

Utorak 19.06.2012. 17:11
Па шта да ради човек кад Бркић и Кахриман ужасно бранили на све 3 утакмице! Кога да зове? Партизан је примио најмање голова у протеклој сезони тако да је ово логичан потез! Није ни Стојковић идеално решење али је далеко бољи од ове двојице!
Utorak 19.06.2012. 17:18
Pera zdera. Sto posto navija za Zvezdu pa mu krivo!!
Utorak 19.06.2012. 17:28
Pola stadiona će mu zviždati,jer je sam je kriv zbog toga.Iritanto ponašanje,poruke,izjave....To će se sve odraziti na kompletnu ekipu,a Bog je svedok da nam je svaka utakmica bitna-pogotovo protiv Ujkica. Tu ne sme da brani,nikako,jer je pored svega i kiksara na velikim utakmicama....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online