Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.01.2010.
12:00
S. Savić - Vesti A

Aleksić: Hvala Vladi Jugoviću!

Vladimir Jugović je mnogo lepog ispričao Italijanima o meni, a zasluge pripadaju i Vojvodini koja je dobro izvagala sve ponude, kaže Danijel Aleksić, novo pojačanje Đenove.

Sa 19 godina ide u kalčo: Danijel Aleksić u dresu Vojvodine

Prema još nezvaničnim informacijama, za prelazak Danijela Aleksića u Đenovu Fudbalski klub Vojvodina ovog januara inkasiraće 2,5 miliona evra.

Posle ona tri, koje je Novosađanima pre dve zime isplatila Herta za Gojka Kačara, to je najveći transfer u istoriji kluba. Zanimljivo je to da su obojica fudbalera živela u predgrađu Novog Sada - Veterniku.


Dok je automobilom u pratnji direktora Miodraga Pantelića hitao od aerodroma "Nikola Tesla" ka Novom Sadu, Aleksić nije ispuštao telefon iz ruke.


- Zaista ne znam gde ću pre. Svi zovu, raspituju se kako je protekao boravak u Đenovi, koliko iznosi transfer i ostali detalji - pričao je Aleksić. - Važno je da je sve završeno. Šta drugo da kažem osim da sam presrećan. Mnogi sanjaju o Italiji, a ja ću tamo sa 19 godina nastaviti karijeru. Dovoljno je reći kalčo...


Gvozdenović u Kavali


Iskusni fudbaler Vojvodine Ivan Gvozdenović napustio je Novi Sad i prešao u grčku Kavalu.
 

Nekadašnji reprezentativac dobio je sporazuman raskid ugovora pošto ove sezone nije uspeo da se izbori za adekvatnu minutažu kod trenera Dragoslava Stepanovića, a zatim i Branka Babića.


Gvozdenović će se u Kavali pridružiti Aleksandru Popoviću, bivšem kapitenu Vojvodine, koji već godinu dana nosi dres tog kluba.


Tokom bogate karijere, Ivan Gvozdenović je bio kapiten Crvene zvezde, a inostranu karijeru gradio je u Bordou, Brižu i moskovskoj Lokomotivi.

Mladi reprezentativac Srbije ističe da je za ceo transfer najzaslužniji legendarni Vladimir Jugović, koji je svojevremeno inostranu karijeru započeo u istom gradu, ali u dresu Sampdorije.


- Mnogo lepog ispričao je Italijanima o meni. Zasluge svakako pripadaju pripadaju i mom klubu koji je bio strpljiv i dobro izvagao ponude.


Za mene nije bilo mnogo dileme, Đenova je dobila primat nad Moskvom.
Kaže da su ga izludeli lekarski pregledi.


- Ceo dan sam bio podvrgnut raznim ispitivanjima. Nema šta mi nisu ispitali. Sada, kada je sve prošlo, mnogo mi je lakše. Pošto sam od predsednika Preciozija i trenera Gasperinija dobio voljno do petka, moram da se na lep način pozdravim sa saigračima, rukovodstvom, zaposlenima u klubu i navijačima, a potom krenem u nove fudbalske izazove - poručio je Aleksić.


Mladi fudbaler, koji će 30. aprila napuniti tek 19 godina, u Đenovi će se priključiti zemljacima i reprezentativcima Bošku Jankoviću i Nenadu Tomoviću.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online