Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 11.04.2012.
22:42
Vestionline, Beta A

Prosinečki plesao, Grant se zamislio

Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je pobeda nad Partizanom u gostima "velika stvar", a svoje fudbalere je pohvalio zbog trijumfa u revanš meču polufinala Kupa.

 

Prosinečki: Partizan je bio dobar, a mi bolji!

"Odigrali smo jednu od boljih taktičkih i trkačkih utakmica. Velika je stvar pobediti ovde, na ovom stadionu. Partizan je odigrao odličnio, ali smo ovaj put bili bolji. Oni se nisu možda nadali ovakvoj formaciji, imao sam neku viziju i možda smo ih tu malo iznenadili", rekao je Prosinečki nakon pobede od 2:0, kojom se tim plasirao u finale Kupa.

Zvezda je i u prvoj utakmici pobedila sa 2:0, a Partizan je večeras, kao i u prvom meču, imao više šansi.

"Partizan je imao koju šansu više u prvom poluvremenu, ali smo mi u drugom odigrali izvanredno i rešili utakmicu sa kontrom i polukontrom. Ulazak u finale je fenomenalan posao. Momci su pokazali veliki karakter. Do pobede su došli kvalitetom i borbom, ali ima tu još mesta za napredak", rekao je Prosinečki.

Protivnik Zvezde u finalu biće Borac iz Čačka, koji je danas u gostima pobedio Vojvodinu sa 1:0.

"Borac je kvalitetan tim čim je pobedio Vojvodinu. Bićemo spremni za finale. Moramo još da radimo da bismo došli do trofeja", rekao je Prosinečki koji je posle gola Darka Lazovića odigrao svoj pobednički ples na stadionu Partizana.

Trener Partizana Avram Grant kazao je da je "efekat prve utakmice došao do izražaja", kao i da su njegovi igrači samo prvo poluvreme odigrali kako je planirano.

Promašili svoje šanse - Avram Grant

"Zvezda je igrala dobro, ali je efekat prve utakmice došao do izražaja. Prvo poluvreme smo odigrali kako smo planirali. Imali smo dovoljno šansi za gol, ali smo ih promašivali, kao i u prvom meču", rekao je Grant i dodao:

"Morali smo da postignemo gol u prvom poluvremenu, ali nismo uspeli, pa je u drugom bilo komplikovanije. Bilo je teško juriti 2:0. Sada nam ostaje prvenstvo, što i jeste navažniji zadatak", rekao je Izraelac.

Trener Partizana misli da ga kolega sa klupe Zvezde nije iznenadio taktikom.

"Nismo iznenađeni, razmatrali smo takvu njihovu formaciju sa presingom. Naš cilj je bio da damo gol u prvom delu, u tome nismo uspeli i onda je u drugom poluvremenu sve postalo komplikovanije", naglasio je Grant, koga je pogodilo pitanje novinara da iskomentariše skandiranje navijača bivšem treneru Stanojeviću.

On je prvo ušao u raspravu sa novinarem, ali je onda pohvalio navijače.

"Navijači su fenomenalni, oni sjajno podržavaju svoj klub i normalno je da vole bivšeg trenera, jer je radio dobar posao. Moj posao je da poguram ekipu napred i mislim da to radim jako dobro", završio je Grant.

POVEZANE VESTI

Sreda 11.04.2012. 23:02
Robi je izgleda pametno primenio Stanojevicev recept. A to je prepustiti protivniku inicijativu i iz dve -tri kontre resiti mec. U svakom slucaju cestitam svima na lepom mecu, i odlicnom navijanju. Ja sam Delija do poslednje kapi krvi ali volim da gledam kvalitetne meceve nasa dva najveca kluba. Partizan je dobro odigrao oba meca, ali je Zvezda iskoristila svoje sanse. Naravno ima tu jos mnogo mesta za popravke oba tima, ali i Zvezda i Partizan su nasi, pa kakvi god da su mi nemamo bolje.
Sreda 11.04.2012. 23:02
Tacno je da radis jako dobro,al na racun Zvezde.
Četvrtak 12.04.2012. 07:30
Stanoje bio car sa svojim bunkerom za Zvezdu. Grant ispao početnik. Oba tima su kvalitetna, ovo je bila trenerska mozgalica.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online