Utorak 21. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 03.04.2012.
18:22
Vestionline, Beta A

Grant: Protiv Vojvodine se mi pitamo

Trener fudbalera Partizana Avram Grant rekao je danas pred meč protiv Vojvodine u 22. kolu Super lige Srbije da se "njegova ekipa pita" u tom duelu.

Voli utakmice pred domaćom publikom - Avram Grant

"Atmosfera u ekipi je dobra zbog nekoliko vezanih pobeda i načina na koji smo igrali na Vračaru. Znam da je Vojvodina bila nezgodan rival u prošlosti, takav je bio slučaj i sa Radom, ali smo uspešno rešili tu utakmicu. Verujem da će pokušati da isprave greške iz prethodnih mečeva, ali se pre svega mi pitamo", rekao je Avram Grant novinarima u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Na pitanje novinara da li ga brine što je štoper Ivan Ivanov postigao više golova od napadača Eduarda Pašeka, Grant je kazao da nije bitno ko postiže pogotke.

"Eduardo je dobro igrao na prethodnim mečevima, napreduje iz dana u dan. Nije važno ko daje golove, oni su svakako posledica dobre timske igre", kazao je Grant.

Trener crno-belih je kazao da bi mladi igrači tog kluba Nikola Ninković i Miloš Ostojić mogli u narednim utakmicama da dobiju veću minutažu.

"Veruje u konkurenciju u ekipi i dugu klupu. Ne mora stalno da igra istih 11 igrača samo zato što smo pobedili u prethodnoj utakmici", dodao je Grant i istakao da je svaki prvenstveni meč važan, jer je trofej u Superligi glavni za Partizan.

"Svaki prvenstveni meč je veoma važan jer je to glavni trofej za koji se takmičimo. Ne verujem da će se bilo šta rešiti u naredne dve utakmice. Idemo korak po korak. Drago mi je što ćemo ponovo igrati na domaćem terenu pred našim navijačima", istakao je Grant.

Izraelac je pohvalio strance u timu Vojvodine, Stefana Apiju i Almamija Moreiru, za koje je rekao da su odlični igrači. 

"Radi se o odličnom igraču (Apija). Kada sam bio direktor u Portsmutu, trener Hari Rednap i ja smo hteli da ga dovedemo u Englesku, a Moreira je takođe odličan fudbaler", zaključio je Grant.

Vukićević: Sutrašnji meč može da odluči prvenstvo

Trener Vojvodine Dejan Vukićević rekao je da sutrašnja utakmica protiv Partizana može da odluči prvenstvo.

Trener Vojvodine - Dejan Vukićević

"Partizan će igrati na pobedu, oni su u većoj potrebi za bodovima pošto je Zvezda u fantastičnoj seriji. Ova utakmica može odlučiti prvenstvo kada je u pitanju borba za titulu i znaju da ih protiv Vojvodine očekuje teška utakmica. Imaćemo prostora i pokušaćemo to da iskoristimo", rekao je Vukićević novinarima u Novom Sadu i dodao da je "skenirao svaki detalj Partizanove igre". 

"Igraćemo protiv najbolje ekipe u Srbiji i znamo da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Oni su fantasticčno pokriveni na svakoj poziciji. Znamo šta Partizan može, gledao sam svih šest mečeva u ovom delu sezone i dobro smo se spremili", kazao je Vukićević.

On je istakao da meč protiv Partizana dolazi u najboljem trenutku za njegovu ekipu.

"Ova utakmica dolazi u najboljem momentu za nas, iako mnogi tako ne misle. Možemo da se vratimo posle turbulencija iza nas. Velike utakmice su za velike igrače, a mi ih imamo u našim redovima. Imamo šta da pokažemo, znamo kako protiv velikih što smo već radili", kazao je Vukićević.

Trener Vojvodine je ocenio da uz maksimalnu koncentraciju njegovi fudbaleri mogu doći do povoljnog rezultata.

"Potrebna je maksimalna koncentracija, želja i puno samopouzdanje. Uz to mi možemo do povoljnog rezultata, u koji verujemo. Želimo da priuštimo publici jednu kvalitetnu utakmicu, a mislim da to možemo i mi i Partizan", ocenio je Vukićević.

Partizan dočekuje Vojvodinu sutra u 18.30 časova.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online