Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 23.12.2011.
11:32
Vestionline, Press A

Robi: Gvardiola će mi dati igrače

"Pokušaću na sve načine da dovedem centarfora iz Barselone i mislim da sa Pepom mogu da napravim dogovor o tome", kaže Robert Prosinečki za Press.

"Istina je da posle katoličkog Božića putujem u Barselonu. Ja ne mogu ništa da garantujem, ali pokušaću na sve načine da dovedem centarfora iz Barselone. Mislim da sa Gvardiolom mogu da napravim dogovor o tome da nam pozajmi nekog od talentovanih napadača, tu ne bi trebalo da bude problema. Ipak, pitanje je da li ti igrači imaju želju da dođu u Srbiju, jer igraju u jakoj ligi, deo su velikog sistema i imaju druge ponude. Ipak, mislim da može da se napravi neki dogovor za budućnost. To je naša realnost, mada bi ja voleo da imam budžet od 100 miliona evra i rešim problem, tako što dovedem Kristijana Ronalda". istakao je Prosinečki.

Dobro raspoloženi Robi nasmejao se na konstataciju novinara Pressa da bi u razgovoru sa Gvardiolom trebalo da spomene brazilskog napadača Keirisona, koji je na pozajmici u Kruzeiru.

"Je l? Dobro si me podsetio za njega. Inače, on košta 15 miliona", našalio se Prosinečki.

Iako bi zbog ogromne bodovne prednosti komšija neko pomislio da će trener Crvene zvezde na odmor otići u stanju depresije, Robi juče nije mogao da sakrije zadovoljstvo. On je istakao da je klub sa „Marakane" pre početka prelaznog roka doveo najbolje mlade igrače iz Srbije, koji su odavno bili na njegovom spisku želja.

"Dok ne završimo posao sa Kasalicom i Maksimovićem ne idem nikuda. Dosad smo uradili odličan posao, doveli smo mlade reprezentativce Srbije koji su blizu i najjače selekcije. To je bila moja želja koju je podržao Upravni odbor. Tvrdim vam da je Luka Milivojević bez premca najbolji igrač na svojoj poziciji u zemlji. Ili ja možda „krivo" gledam na fudbal. Ima odlične motoričke sposobnosti, jak karakter i nije zanemarlijva činjenica da je zvezdaš. Isto tako Mladenović poseduje ogroman potencijal", rekao je hrvatski trener.

Petak 23.12.2011. 13:42
Svakako je zamisao Barselone da skoluju igrace koje ce kasnije slati na kljenje po trecerazrednim evropskim oranicama, kako bi stekli neophodno iskustvo igranja jakih evropskih utakmica, mislim jednog dana kada se za to ukaze prilika!
Petak 23.12.2011. 18:32
kasno je ..o tome si trebao da razmišljaš na početku sezone..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online