Petak 23.12.2011.
11:32
Vestionline, Press

Robi: Gvardiola će mi dati igrače

"Istina je da posle katoličkog Božića putujem u Barselonu. Ja ne mogu ništa da garantujem, ali pokušaću na sve načine da dovedem centarfora iz Barselone. Mislim da sa Gvardiolom mogu da napravim dogovor o tome da nam pozajmi nekog od talentovanih napadača, tu ne bi trebalo da bude problema. Ipak, pitanje je da li ti igrači imaju želju da dođu u Srbiju, jer igraju u jakoj ligi, deo su velikog sistema i imaju druge ponude. Ipak, mislim da može da se napravi neki dogovor za budućnost. To je naša realnost, mada bi ja voleo da imam budžet od 100 miliona evra i rešim problem, tako što dovedem Kristijana Ronalda". istakao je Prosinečki.

Dobro raspoloženi Robi nasmejao se na konstataciju novinara Pressa da bi u razgovoru sa Gvardiolom trebalo da spomene brazilskog napadača Keirisona, koji je na pozajmici u Kruzeiru.

"Je l? Dobro si me podsetio za njega. Inače, on košta 15 miliona", našalio se Prosinečki.

Iako bi zbog ogromne bodovne prednosti komšija neko pomislio da će trener Crvene zvezde na odmor otići u stanju depresije, Robi juče nije mogao da sakrije zadovoljstvo. On je istakao da je klub sa „Marakane" pre početka prelaznog roka doveo najbolje mlade igrače iz Srbije, koji su odavno bili na njegovom spisku želja.

"Dok ne završimo posao sa Kasalicom i Maksimovićem ne idem nikuda. Dosad smo uradili odličan posao, doveli smo mlade reprezentativce Srbije koji su blizu i najjače selekcije. To je bila moja želja koju je podržao Upravni odbor. Tvrdim vam da je Luka Milivojević bez premca najbolji igrač na svojoj poziciji u zemlji. Ili ja možda „krivo" gledam na fudbal. Ima odlične motoričke sposobnosti, jak karakter i nije zanemarlijva činjenica da je zvezdaš. Isto tako Mladenović poseduje ogroman potencijal", rekao je hrvatski trener.

2024 © - Vesti online