Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Nedelja 04.12.2011.
02:18
Alo! A

Džajić: Blizu sam povratka u moju Zvezdu

Dragan Džajić je na najboljem putu da se vrati u klub čiji je predsednik bio od 1998. do 2004, a pre toga je vršio dužnost tehničkog direktora bivšeg šampiona Evrope.

Intenzivno pregovara sa crveno-belima o povratku u klub: Dragan Džajić
 

U vreme dok je najbolji fudbaler svih vremena sa ovih prostora bio na čelu Crvene zvezde, od 1979. do 2004, klub iz Ljutice Bogdana osvojio je 11 titula šampiona države. Tri imena je ova zemlja promenila dok je Džajić bio funkcioner, a sada ga navijači žele ponovo kako bi se prekinula dominacija Partizana.


- Može da se desi da se vratim u Crvenu zvezdu. Intenzivno pregovaramo i sve će se znati u narednih 10 dana - rekao je Džajić u telefonskom razgovoru za “Alo!“.
 

Prvak Evrope i sveta

Samo dve godine nakon što je postao predsednik Zvezde, Džajić stvorio je najbolju generaciju u istoriji fudbala na ovim prostorima. Generacija 1990/91. osvojila je titulu šampiona Evrope nakon što je savladala Olimpik u Bariju, a zatim se okitila i trofejom najboljeg kluba na svetu pobedom nad Kolo-Kolom u Tokiju.

Čovek čija je politika dovela crveno-bele do titule evropskog i svetskog šampiona rekao je da njegov klub može i mora bolje.


- Svi su svesni da rezultati moraju da budu bolji. Znaju to odlično i igrači i stručni štab i svi u klubu - ističe Džajić.


Upitali smo bivšeg predsednika Crvene zvezde da li ima viziju šta je potrebno crveno-belima kako bi se popravila situacija u klubu.


- Molim vas da me razumete, ne mogu ništa da vam kažem dok se ne završe pregovori o mom eventualnom povratku u klub. Tada ću biti spreman da razgovaramo o svemu - zaključio je Džajić razgovor o preuzimanju funkcije u Crvenoj zvezdi.
 

Škundrić ubrzava proces

Čaršijom kruže priče da se Džajić u petak uveče sastao sa Petrom Škundrićem, predsednikom Sportskog društva Crvena zvezda, koji je “Gaspromova produžena ruka“, i da su razgovarali o Džajinom povratku.
- Mogu samo da vam kažem da ja pregovaram sa klubom, a ne sa pojedincima - rekao nam je Džajić.

Nekada najbolje levo krilo sveta ne krije da mu je drago što je mnogo onih koji žele da ga vide na čelu kluba s “Marakane“, ali... U slučaju da se vrati u voljeni klub, Džajić će biti posebno oprezan jer ne želi da se njegovo ime zloupotrebi na bilo koji način.


- Pored podrške navijača Zvezde i kluba, prija mi da pročitam da me i sponzori podržavaju. To je sve što zasad mogu da kažem - rekao je nedavno legendarni Džaja.


Nema sumnje da je Dragan Džajić u ovom trenutku možda i jedini čovek koji Zvezdu može da digne iz mrtvih.

POVEZANE VESTI

Nedelja 04.12.2011. 13:22
Đaja je Zvezda i svima je jasno zašto je proganjan!Kada Zvezda u fudbalu bude opet ono što jeste ,kao što je Patrizan u košarci,tada će i naše celokupno društvo krenuti putem napretka!
Nedelja 04.12.2011. 13:36
Treba samo jos videti kakva funkcija i uloga mu je namenjena? Da li ce on voditi klub ili neko iz senke? U svakom slucaju idealno resenje. Podrska.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online