Ponedeljak 17. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Ponedeljak 28.11.2011.
11:47
Vestionline, Kurir A

Đurić: Ovo je skandal!

Prvi čovek Partizana Dragan Đurić s nevericom je gledao šta se u subotu dešavalo na stadionu Crvene zvezde. "Sramota je da naši igrači, iz straha da će im se nešto dogoditi, ne smeju da uđu u svlačionicu".

Dragan Đurić: Toga nema nigde na svetu

Predsednik crno-belih nije bio na Marakani, već je meč posmatrao u TV prenosu, i ističe da je bilo mnogo situacija koje nemaju nikakve veze sa sportom. Prema njegovim rečima, sramotno je kako je Zvezda organizovala derbi.

"To što se dogodilo na stadionu je velika sramota. Ne znam samo kako je moguće da naši igrači budu napadnuti i da ne smeju da uđu u svlačionicu iz straha da će im se nešto dogoditi. To je skandal. Toga nema nigde na svetu", kaže Đurić.

Dragan Đurić je nastavio tradiciju da predsednici „večitih rivala“ ne idu na "večite derbije“ koji se igraju na stadionu protivnika, uprkos otvorenom pozivu Vladana Lukića da dođe na Marakanu i da će ga on lično domaćinski ugostiti. 

Golman Partizana Vladimir Stojković subotnji derbi je ocenio kao najgori meč u karijeri, posle svega što mu se dešavalo.

"Gađali su me petardama, bakljama, topovskim udarima. Šta me čeka sledeći put, neko će se zaleteti sa bombom", pita se golman Partizana i dodaje da je bilo gore nego u Đenovi, a ne razume ponašanje navijača Zvezde.

"Nemam ništa sa njima, nisam ih provocirao, oni imaju problem. Ali neka vređaju, ne mogu to da utičem, a njima služi na čast", dodaje Vladimir Stojković.

Drastične kazne za "večite“

Crvena zvezda kao organizator sigurno će biti rigorozno kažnjena zbog svih incidenata na 141. "večitom derbiju“, ali kazne čekaju i Partizan, zbog upotrebe pirotehnike njegovih navijača.

"Elemenata za sankcije ima mnogo, ali još je rano da pričamo o tome. Sačekaćemo da dobijemo sve izveštaje, pa će posle toga biti posla za komesara za takmičenje, ali i disciplinsku komisiju", kaže generalni sekretar Zajednice klubova Super lige Miodrag Janković.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.11.2011. 12:05
Постојали су сви услови за прекид утакмице! Спашавање живота играча Партизана (ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ НА ТОМ ИСТОМ СТАДИОНУ!) је ,изгледа,у будућности превасходни циљ руководства Партизана,јер за фудбал ту нема апсолутно никаквих услова!Треба ли да неко погине,па да власт похапси дивљаке који себе називају навијачима ЦЗ?! И ОПЕТ ЋЕ СЕ ''ПОДЕЛИТИ'' КРИВИЦА РАВНОМЕРНО,ЈЕР СЕ ПАРТИЗАН УСУДИО ДОЋИ И ПОБЕДИТИ!Требало је,ваљда,да се препадну и препусте победу екипи за коју су многи тврдили да мора ове године бити првак или ће се распасти!?Да би се то остварило,не бирају се средства.Све је дозвољено осим фудбала и опет не могу победити!!!До кад више?!
Ponedeljak 28.11.2011. 14:41
@gago,zkcisz,pa evo da vam odgovorim.Sve ste poceli vi sa hapsenjem Dzaje i ostalih jer niste mogli podneti torturu od 45 godina.Svesno ste preko bjekovica,zecevica i ustase curkovica polako planirali i uz veliku pomoc ove ustaske mafije(vlade) sto unistava i prodaje sve po Srbiji sto je srpsko i sad vam je neko kriv.Mi smo za vas gospoda i od Vasovica nam ne trebaju vasi igraci.Ali vama je draze sve sto dolazi od nas pa makar i nevalja.Sto ste ga uzimali.Postujem grobari jer znam da su isto Srbi kao i mi cigani i zato apelujem otarasite se pomenutih majmuna pa da se onda igra derbi a ne pale i jedan i drugi stadion.Ove prodane duse u vladi ce nas unistiti.Usput cestitam na pobedi.
Ponedeljak 28.11.2011. 20:08
treba ukinuti i zvezdu i partizan ,raspravljate se zbog lopte a za kosovo nista , od patriota koji neigraju na veliki petak i ove koji se biju za aek atinu nista drugo nego mnogo ste smesni.da bog da nikad neigrali u ligu sampiona i kolji te se u ovoj truloj ligi i da dodje taj dan da umre partizan i da se ugasi zvezda.sram vas bilo
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online