Nedelja 16. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
17
Ponedeljak 28.11.2011.
11:47
Vestionline, Kurir A
Prvi čovek Partizana Dragan Đurić s nevericom je gledao šta se u subotu dešavalo na stadionu Crvene zvezde. "Sramota je da naši igrači, iz straha da će im se nešto dogoditi, ne smeju da uđu u svlačionicu".
Ponedeljak 28.11.2011.12:05
Постојали су сви услови за прекид утакмице! Спашавање живота играча Партизана (ПО КО ЗНА КОЈИ ПУТ НА ТОМ ИСТОМ СТАДИОНУ!) је ,изгледа,у будућности превасходни циљ руководства Партизана,јер за фудбал ту нема апсолутно никаквих услова!Треба ли да неко погине,па да власт похапси дивљаке који себе називају навијачима ЦЗ?! И ОПЕТ ЋЕ СЕ ''ПОДЕЛИТИ'' КРИВИЦА РАВНОМЕРНО,ЈЕР СЕ ПАРТИЗАН УСУДИО ДОЋИ И ПОБЕДИТИ!Требало је,ваљда,да се препадну и препусте победу екипи за коју су многи тврдили да мора ове године бити првак или ће се распасти!?Да би се то остварило,не бирају се средства.Све је дозвољено осим фудбала и опет не могу победити!!!До кад више?!
Ponedeljak 28.11.2011.12:53
Само ме интересује шта да се овако нешто код нас десило? Вјероватно би већ неко али у буквалном смислу те ријечи био линчован. Стока остаје стока. Само ме интересује ко ће сада да буде крив за пораз? Негдје сам прочитао да ће можда у "приопћењу" за јавност окривити ванземаљце хехехе. Хајде да не будем лицемјер као навијачи овог чисто комунистичког клуба који се крије иза паравана СРБСТВА, па да напоменем да нажалост смо и ми имали кретенских епизода као она када је Александар Радовић убијен ракетом с југа. Али овако бахато понашање, не само навијача него и комплет руководства једног СД ја у животу нисам видио. Комуњаре их размазиле!
Ponedeljak 28.11.2011.22:13
Да се код вас "ово" десило а десило се доста пута узећемо пример Аца Радовић шта је било са осуђеним навијачима Партизана, ништа 10 месеци били у затвору и то је то. А то си управу стока са Југа увек остаје стока.Комплексашима са југа је криво што смо стуб СРБСТВА, ово није ништа за МУСТАФУ биће му овакав сваки дерби.Да поновим још једном не знам коме се спортско друштво зове ЈСД, и ви имате звезду у грбу.
Utorak 29.11.2011.12:57
Извини што раније нисам одговорио,али не дао Бог да се тако нешто дешава на нашем стадиону против било кога а поготово ЦЗ! А и да се десило,мислим да би г.Путин био обавештен и замољен да интервенише својим МИГ/овима по свему што припада Партизану! Наравно,шалим се,а када би се то стварно дешавало(као код комшинице предходних година!),био бих нем као риба,од срамоте! И сигурно не бих бранио криминалце,тзв.навијаче,који сигурно не знају ни састав тима за којег,као,навијају!Када би могли,верујем да би побили све неистомишљенике(поготово партизановце!) а то довољно говори с ким имамо ''посла''!Нека су срећни са својом Звездом и нека нас пусте на миру да се бавимо спортом!
Ponedeljak 28.11.2011.14:41
@gago,zkcisz,pa evo da vam odgovorim.Sve ste poceli vi sa hapsenjem Dzaje i ostalih jer niste mogli podneti torturu od 45 godina.Svesno ste preko bjekovica,zecevica i ustase curkovica polako planirali i uz veliku pomoc ove ustaske mafije(vlade) sto unistava i prodaje sve po Srbiji sto je srpsko i sad vam je neko kriv.Mi smo za vas gospoda i od Vasovica nam ne trebaju vasi igraci.Ali vama je draze sve sto dolazi od nas pa makar i nevalja.Sto ste ga uzimali.Postujem grobari jer znam da su isto Srbi kao i mi cigani i zato apelujem otarasite se pomenutih majmuna pa da se onda igra derbi a ne pale i jedan i drugi stadion.Ove prodane duse u vladi ce nas unistiti.Usput cestitam na pobedi.
Ponedeljak 28.11.2011.16:05
Острашћени навијачи ЦЗ причају бајке о некој ''45/огодишњој тортури(!?)'' i onda naivne dovedu u zabludu!Čurković je ustaša a Krcun vam je Srbin!?O Miljanu i Babarogiću,ne treba trošiti reči!Svaka čast na ''neutralnom'' razmišljanju!!!Kad već pričaš o ''gospodi'',jel tu računaš i Lukića ili onog nakaznog Bogdanova!?Ili,možda,pokušaj ubistva Stojkovića i ono ''pevanje'' i skandiranje na tribinama!?Ima pravo braniti gde hoće,neće valjda vas pitati!?Uzeli bi vi mnoge igrače Partizana ali (čitao si šta kaže Pešić!) nemate para ni za užinu a kamo li za nešto krupnije!Te pare nisu uzeli ni Zeka ni Bjeka,nego vaši lopovi.Poslednje dve rečenice se slažemo,rešimo se komunjara i svima će biti bolje!
Ponedeljak 28.11.2011.19:50
Gago samo bre lupas, Curkovic i njegova bulumenta su krivi za sve,najveci kriminalci a ovamo se prave fini!!! To nema nigde na svetu!!! Lukic i Bogdanov su za njih sinonim za cojstvo i junastvo u svakom smislu reci! A sto se tice Stojkovica on je pizda prodana i to ce da ostane do kraja zivota,bar za nas cigane,kao sto su i Vujanic i Bogdanovic i jos nekolicina,i to ce i da budu i za 30 i 40 god ,nek su zivi i zdravi!!!
Ponedeljak 28.11.2011.20:23
Ако већина ваших навијача има такав речник и мишљење о онима који неће да буду у ЦЗ или припадају другом клубу,онда није никакво чудо што пропадате и немате никакве спортске резултате (част вашим одбојкашицама!)!Онај коме су Лукић и Богданов идоли,није и не може бити објективан и реално сагледати дешавања у српском фудбалу!Зато се не вреди убеђивати,па према томе буди срећан са својом мржњом и клубом!
Ponedeljak 28.11.2011.22:06
Како ви "Гробари" замењујете тезе то је страшно увек сте више мрзели Звезду него волели Партизан, а то што "пропадамо" и немамо резултате сигурно нису криве Делије јер кад би играчи наши играли фудбал као што Делије навијају не би никад узели титулу!!!
Utorak 29.11.2011.07:19
Ко је кога мрзео (и мрзи још увек!) види се када је утакмица! Ни један играч ЦЗ није нападнут на партизановом стадиону,било од редара или ''непознатих'' особа а камо ли од навијача!? А код вас?!Оно што се дешава веч годинама на вашем стадиону,нема оправдања ни код највечих психића Србије!!!Верујем да,када не би било полиције,ни један играч или члан Партизана не би живи изашли са стадиона!?Ако је то нормално,онда свака част на толеранцији!!!
Ponedeljak 28.11.2011.21:47
Ви причате о поштењу како победити у дербију...Не знам само шта је било у купу 2008 или Пиксијев гол са пола терена који је поништен а ни судија не судија не зна зашто. А шта ћемо са Татоном или можда Радовићем о томе не смеш да причаш да нису можда сами себе убили?Иначе не знам коме се спортско друштво зове ЈСД и коме комунисти воде клуб! А веома занимљиво са твоје стране час пишеш ћирилицом час латиницом, а не знам одакле вама идеја да је Крцун основао Звезду можда да би некако узвратили јер немате шта да кажете већ измишљате ствари које немају везу с везом... Боље гледај ваш клуб јер још увек краду Зека и Бјека, иначе Богданов ми није никакав идол нити имам идоле, а Лукића ценим ка играча
Utorak 29.11.2011.07:34
Ако се не варам (а не варам се сигурно!) тема је била последњи дерби?!Ни једним словом нисам никада оправдавао поступке појединих ''навијача'' Партизана јер то и нису навијачи него најобичнији хулигани којима је место у затвору а не на стадиону!Ко је убио Татона и Радовића,мора на робију и о томе нема расправе!Не спомињеш ''храброг'' Уроша,па да те напоменем?!Једина је разлика у томе што он није ''стигао'' да убије а ови други јесу!Или је,можда,разлика у томе што је он ипак ''навијач'' ЦЗ којем је то дозвољено(јер да није,не би носили транспаренте о ''вашој'' правди!) без обзира што је то свугде у свету кривично дело!Крцун је ''више'' основао ЦЗ него Фрањо Партизан!Маните се Зеке и Бјеке!
Utorak 29.11.2011.07:56
Да ви имате једног (равног Зеки!) економисту,не би били дужни и Богу и народу!За писање користим и ћирилицу и латиницу јер знам оба писма а то није законом забрањено!(Шалим се!Волим ћирилицу али остане комп. некада на латиници,па ако сам у журби тако пишем!) Комунисти воде целу Србију а камо ли фудбалске клубове (није важно које им је боје књижица!),тако да ту нема разлике! Не занима ме шта се ради у ЦЗ али овде је тема била,регуларност последњег дербија(и ''успех'' Партизана да сви играчи живи оду кући!)а појединци на овом порталу ''причају'' о историји,политици,Зеки и Бјеки (који уопште нису ни били на стадиону!)...о свему само не о томе,ко је направио(од навијача ЦЗ!)потенцијалне убице!?
Utorak 29.11.2011.12:11
Kaд већ спомињеш усташку власт и усташе уопште, ја не знам с ким је Тадић по ливади "ћеро" лопту и коме је усташа тренер. Џајић када је ухапшен већ дуго времена није био у вашој управи, истина једва сте га истјерали из те фотеље али он је тада био само ваш навијач. Сјећам се и како је Шекуларац тих дана причао да му ако треба могу и златну столицу на Маракани направити али да иде. Знаш могли би се и замислити ако сте толико велики клуб како то да ваши играчи уопште и хоће у наш мали (који вас задњих 5 година уништава) клуб да пређу. Хвала на честиткама. Све најбоље.Наравно да никога не мрзим поготове не ако је мој БРАТ СРБИН ИЗ БОСНЕ. Да је среће и да нема туче на трибинама ипак смо ми СРБИ
Ponedeljak 28.11.2011.20:08
treba ukinuti i zvezdu i partizan ,raspravljate se zbog lopte a za kosovo nista , od patriota koji neigraju na veliki petak i ove koji se biju za aek atinu nista drugo nego mnogo ste smesni.da bog da nikad neigrali u ligu sampiona i kolji te se u ovoj truloj ligi i da dodje taj dan da umre partizan i da se ugasi zvezda.sram vas bilo

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)