Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 04.11.2011.
11:14
Vestionline, Beta A

Partizan u Borči, Zvezda domaćin OFK-u

Vodeći tim na tabeli fudbalske Super lige Srbije, Partizan, sutra kao gost igra utakmicu 11. kola protiv BSK-a u Borči, dok drugoplasirana Crvena zvezda dočekuje OFK Beograd.

Prema plasmanu na tabeli, derbi će ipak biti u Kragujevcu, gde domaći Radnički 1923 dočekuje Slobodu. Taj duel jedan je od dva koji se igraju u nedelju.

Kragujevačni su jedini neporažen tim u ligi posle deset utakmica i nalaze se na četvrtoj poziciji, dok su trećeplasirani Užičani samo jednom izgubili, a u prošlom kolu igrali su nerešeno 1:1 sa Zvezdom.

"Kadu i Darko Lazović neće moći da igraju sutra, dok je nastup Ćosića neizvestan. Srđan Mijailović je bolje i ponovo je u konkurenciji za tim", rekao je Prosinečki.

Robert Prosinečki je ocenio da su se Kadu i Lazović povredili u nezgodno vreme,
pošto dolaze 'jake' utakmice.

"Srećom slede dve nedelje pauze zbog reprezentacija i verujem da će se oni oporaviti do nastavka prvenstva.

Niko ne bi ni pitao o povredama da pobeđujemo", rekao je trener crveno-belih.

Zvezda sutra u 18.00 časova igra kao domaćin protiv OFK Beograda a Prosinečki je kazao da njegov tim nema prava na grešku.

"Moramo da pobedimo, nemamo više prava na kiks jer Partizan ima četiri boda prednosti. Postoji pritisak ali to je normalno u Crvenoj zvezdi", kazao je Prosinečki.

On je ocenio da OFK nije dobro počeo sezonu ali da igra sve bolje i da se radi o kvalitetnoj ekipi.

Petoplasirana Vojvodina gostovaće kod Javora u Ivanjici. Ta dva kluba igraće i u četvrtfinalu Kupa Srbije, 23. novembra, ali u Novom Sadu.

Klubovi sa začelja tabele, poslednji Metalac i pretposlednji Novi Pazar, sastaće se u Lučanima. Metalac ima tri boda, dok su Novopazarci sakupili šest, kao i Borac iz Čačka koji dočekuje "zahuktalu" Jagodinu.

Jagodinci su od 4. kola i poraza na svom terenu od Partizana sa 0:1 upisali pet pobeda i jedan nerešen rezultat. Oni su trenutno na deobi petog mesta sa Vojvodinom. Obe ekipe imaju po 17 bodova. Spartak i Hajduk imaju po 14 bodova, a sastaće se u nedelju u Subotici, dok će dan ranije Smederevo biti domaćin Radu.

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je pred susret sa BSK Borčom u 11. kolu Superlige Srbije da njegov tim očekuje težak meč.

"BSK igra veoma dobro ove sezone, organizovan su tim, teško ih je pobediti. Vrlo smo oprezni i krajnje disciplinovanom i agresivnom igrom želimo da udjemo u meč i pobedimo", rekao je Stanojević, koji će na raspolaganju imati sve snage.

"Svi igrači su zdravi, spremni smo i želimo da nastavimo sa nizom pobeda u šampionatu".

Utakmica sa BSK igra se u subotu od 13 sati, a strateg crno-belih kaže da više voli večernje termine.

"Više volim utakmice u noćnom terminu zbog bioritma igrača. Zato mi uglavnom utakmice na svom terenu igramu u večernjim satima", rekao je Stanojević.

Sve utakmice igraju se u 13.00 časova, osim Crvena zvezda - OFK Beograd, koja
počinje u 18.00 sati. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online