Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Sreda 12.10.2011.
19:37
Vestionline A

Handanović: Srbi se svađali oko penala!

Iako reprezentativci Srbije ne pridaju značaja situaciji koja je usledila nakon što je sudija svirao penal za Srbiju, očito da je među njima ipak došlo do prepirke.

Nisam očekivao Vidića na beloj tački - Samir Handanović

Kako tvrdi slovenački golman, Samir Handanović, a prenose slovenački mediji, reprezentatvci Srbije su se ipak posvađali oko toga ko će izvesti jedanaesterac.

Loptu je na belu tačku namestio najpre Aleksandar Kolarov, zatim je usledilo i dogovoranje sa Draganom Mrđom i Markom Pantelićem, a na kraju je šutnuo Nemanja Vidić.


"Video sam dvojicu srpskih igrača kako se prepiru, ali nisam ni očekivao da će Vidić šutnuti penal", rekao je golman Udinezea i slovenačke reprezentacije.


On, ipak, nije želeo da precizira o kojoj se dvojici igrača radi.

Na pitanje zašto je baš kapiten Mančester Junajteda izveo penal pored jačih šutera u ekipi, selektor Vladimir Petrović Pižon je odgovorio:

"U konkurenciji su bili još Stanković i Kolarov, ali je Vidić preuzeo odgovornost - rekao je Pižon", a preneo 'Sportski žurnal'.

Ovaj promašaj je najverovanije za rezultat imao Vidićevo povlačenje iz reprezentacije, jer je defanzivac Mančester Junajteda verovatno iznerviran činjenicom da se srpski igrači prepiru ko će šutirati penal, sam odlučio da preuzme odgovornost, što je dalo najgori mogući rezultat (1:0).

Sreda 12.10.2011. 20:44
Evidentan nedostatak autoriteta. Da sam ja trener (a to je slučaj sa svim iole ozbiljnim trenerima), pripremam utakmicu, zna se ko će da šuta penal ako treba, zna se ko izvodi korner, jednostavno zna se šta je čiji zadatak na terenu. Nema razgovora, nema spora, tvoje je samo da izađeš na teren i pokažeš šta znaš ili u našem slučaju šta ne znaš. Igrom koju su pokazali naši fudbaleri nisu zaslužili da odu na evropsko prvenstvo. Onakva dezorijentisanost, zalaganje, neuigranost i dezorganizacija se može okarakterisati kao antifudbal.
Sreda 12.10.2011. 22:43
Mogli su i da se potuku na terenu sto se mene tice. Ja nisam ni na sekund pomisljo da gledam utakmicu kao i ovu predzadju u Beogradu. Davno su oni prestali biti predmet moga interesovanja na celu sa karadzicm. Odmorite se sad, zasluzili ste, iza vas su veliki uspesi.
Nedelja 16.10.2011. 13:35
Mislim da njih ne treba vise uopste gledati,ljudi trce za loptom(mada ovi nasi ni to ne rade) i imaju primanja veca nego svi hirurzi u srbiji zajedno.Pocelo se previse pricati o njima,koji auto voze,koju ribu vode i slicne gluposti.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online