Sreda 12.10.2011.
19:37
Vestionline

Handanović: Srbi se svađali oko penala!

Nisam očekivao Vidića na beloj tački - Samir Handanović

Kako tvrdi slovenački golman, Samir Handanović, a prenose slovenački mediji, reprezentatvci Srbije su se ipak posvađali oko toga ko će izvesti jedanaesterac.

Loptu je na belu tačku namestio najpre Aleksandar Kolarov, zatim je usledilo i dogovoranje sa Draganom Mrđom i Markom Pantelićem, a na kraju je šutnuo Nemanja Vidić.


"Video sam dvojicu srpskih igrača kako se prepiru, ali nisam ni očekivao da će Vidić šutnuti penal", rekao je golman Udinezea i slovenačke reprezentacije.


On, ipak, nije želeo da precizira o kojoj se dvojici igrača radi.

Na pitanje zašto je baš kapiten Mančester Junajteda izveo penal pored jačih šutera u ekipi, selektor Vladimir Petrović Pižon je odgovorio:

"U konkurenciji su bili još Stanković i Kolarov, ali je Vidić preuzeo odgovornost - rekao je Pižon", a preneo 'Sportski žurnal'.

Ovaj promašaj je najverovanije za rezultat imao Vidićevo povlačenje iz reprezentacije, jer je defanzivac Mančester Junajteda verovatno iznerviran činjenicom da se srpski igrači prepiru ko će šutirati penal, sam odlučio da preuzme odgovornost, što je dalo najgori mogući rezultat (1:0).

2024 © - Vesti online