Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 02.08.2011.
14:31
Vestionline A

Ilić: Igrom i pameću do pobede

Dan pred revanš meč sa Genkom, najmerodavniji za ocene i očekivanja, je svakako i najiskusniji igrač Partizana - kapiten Saša Ilić.

Svi igrači šampiona Srbije uzdaju se i u njegovo bogato internacionalno iskustvo, posebno kada su u pitanju mečevi ovakvog naboja. 

"Kako doći do pobede? Pošto imamo negativan rezultat iz prvog meča, a revanš je za nas najvažnija utakmica u sezoni, neophodno je da u meč uđemo strpljivo i bez jurnjave. Po sastavu koji bude izveo Stanojević, savetima koje nam bude podelio pred meč i onoga što će od nas tražiti, znaćemo kako treba odigrati. Moje je mišljenje da ovom meču treba prići sa pozitivnom energijom, maksimalno agresivno i da taktički korektno odradimo posao na terenu. To bi trebalo da rezultira povoljnim ishodom po nas, iako igramo protiv odlične ekipe, čije su kvalitete pojedini mediji minulih dana umanjivali, uzevši kao reper prvi naš meč u Genku", kaže Ilić i dodaje.

"Ja znam da je Genk odlična ekipa, ali mi smo im odlično isparirali pošto ih je Stanojević ’snimio’ do tančina. Mi smo sve instrukcije trenera spoveli većim delom meča, osujetili njihove najbolje odlike u igri i onda je mnogim laicima izgledalo da imamo posla sa prosečnom ekipom. Nije baš tako", smatra Saša Ilić.


"Verujem, ako u revanšu većinu dobrih stvari ponovimo, posebno taktičke finese, a svoju igru nadogradimo u nekim segmentima, da smo na najboljem putu da ostvarimo po nas povoljan rezultat. Normalno, tu dodajem i faktor sreće, koji je neizbežan u ovakvim ’stresnim’ mečevima, a ogroman vetar u leđa dobićemo sa punih tribina, što bi mogao da bude iks faktor u konačnom raspletu".

I Vladimir Volkov spada u grupu iskusnijih igrača, iako to njegove godine ne kazuju.
On je pored kapitena, još jedan iz prve jedanaestorice crno-belih koji ’zna’ kako se igraju mečevi za ulazak u Ligu šampiona, pošto je u bivšem klubu Šerifu odigrao nekoliko takvih mečeva.


"Ja sam realni optimista, jer smatram da smo bolja ekipa od Genka, a za to imam dobru osnovu potkrepljenu našom igrom u Belgiji. Zaslužili smo da nam se vrati barem delić sreće, koji je bio na strani našeg rivala u prvom meču. Ipak, da bismo prošli dalje, mnogo kockica treba da se poklopi, a naša velika prednost pored kvaliteta koji posedujemo, biće i podrška sa tribina. Osećam da će to biti dobro po nas".

Revanš meč se igra u sredu od 20.45 časova na stadionu Partizana.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online