Subota 4. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 15.07.2011.
13:54
Vestionline A

Zvezda protiv Šahtjor Soligorsk ili Ventspils, Voša na Hapoela!

Žrebom u Nionu odlučeno je da će Crvena Zvezda igrati protiv pobednika dvomeča Soligorsk - Venstpils što je ubedljivo najlakši potencijalni protivnik u kvalifikacijama za plasman u Ligu Evrope. Vojvodina će na Hapoel iz Tel Aviva, najtežeg rivala, dok bi Rad, ako napravi iznenađenje imati lak posao na putu ka četvrtoj rundi.

Mečevi se igraju 28. jula, a revanš je zakazan za 4. avgust. Sva tri srpska kluba prvo će igrati u gostima, a domaćini su u revanšu.

Venstpils je u gostima dobio Šahtjor Soligorsk pa je favorit za narednu rundu. Slavili su sa 1:0, no bez obzira na ishod revanša, i jedan i drugi rival su takvi da ne bi trebalo a predstavljaju neku pretnju za crveno-bele.

Vojvodina je bila u grupi nepovlašćenih timova, ali čini se da im je dopao baš težak rival, uz francuski Ren i najteži. Hapoel Tel Aviv je uz Makabi najveći izraelski klub, igrali su u Ligi Šampiona, izuzetno su iskusni i svakako da predstavljaju tešku prepreku. Ova dva tima već su igrala u sezoni 2008/2009, kada je bilo 0:0 u Novom Sadu, a u Tel Avivu je Hapoel pobedio sa 3:0.

Rad mora da preskoči Olimpijakos Volou, izgubili su prvi meč kod kuće, pa je sad teško pričati o eventualnom protivniku. Ali, ako u Grčkoj naprave iznenađenje, rival koji prođe u duelu Diferdanža i Levadije bi bio mnogo lakši posao. Prvi meč je završen bez golova u Luksemburgu, pa su Estonci favoriti u revanšu, ali se ovde postavlja pitanje ko je manje slab.

Pobednici 3. kola kvalifikacija zaigraće u završnoj eliminacionoj rundi, plej-ofu čiji su mečevi na programu 18. i 25. avgusta, a u toj fazi će učestvovati i timovi koji ispadnu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Svi parovi:

Atletiko - Stromgodset

Jang Bojs - Vestero

Šaht. Soligorsk/Ventspils - Crvena zvezda

Alanija - Kečkemeti/aktobe

Floriana/Laranka - Mlada Boleslav

Željezničar/Šerif - Hazar/Mak. tel Aviv

AZ Alkmar - Fljamurtari/Jablonec

Olimpija - Rudar/Austrija

Bursaspor - Gomel

Ferencvaroš/Alesund - Sudva/Elfsborg

Minsk/Gazijantep - Legija

Hapoel. T. A - Vaduc/Vojvodina

Metalurg/Irtiš - Ren

Levski - Tirana/Trnava

TNS/Mitjiland - Vitorija

Dinamo B - Iskra/Varaždin

Karpati - Karagandi/St. Patriks

KR/Žilina - Lajneli/Din. Tbilisi

Omonija - Tauras/Den Hag

Lijepaja/Salcburg - Senica

Klub Briž - Stejmur/Karabah

Difedanž/Levadija - Rad/ Ol. Volos

Majnc - KuPs/Gaz Metan

St. Hulia - B. Jehuda - Helsinborg

Stouk - Hajduk Split

Gagra/anortozis - Juvenes/Dandi

Erebro/Sarajevo - Sparta P.

Glentoran/Poltava - Sligo

Paksi/Tromzo - Harts

Metalurg Skoplje - Vorclav/Honka

Rid - Bronbi

Paok - Mika/Valerenga

Domžale/Split - Krusejders/Fulam

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online