Sreda 8. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 08.05.2011.
15:01
Beta A

Zvezda se opet žali na suđenje i krivi Karadžića

Fudbalski klub Crvena zvezda ocenio je danas da je oštećen u meču 26. kola protiv OFK Beograda, završenim nerešeno 0:0, a kao glavnog krivca crveno-beli su istakli predsednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislava Karadžića.

Crvenoj zvezdi je u subotu poništen gol Andrije Kaluđerovića u 89. minutu zbog ofsajd pozicije.

"Posle analize video-snimka i objavljenih izveštaja novinara koji su prisustvovali utakmici između OFK Beograda i Crvene zvezde, svima je jasno da nam je poništen regularan pogodak, zbog navodnog ofsajda", rekao je Beti portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski.

Zvezda se javno žalila na sudije i posle poraza od Partizana 1:0 i tada je takođe napala Karadžića, sa kojima su razmenjene teške reči. Crveno-beli nisu tada, međutim, uložili zvaničnu žalbu, a još imaju rok da to urade za meč sa OFK Beogradom.

"Ni na koji način ne želimo da umanjimo dobru igru protivnika, niti da tražimo opravdanje za propuštene šanse, ali činjenica je da su sudije poništivši Kaluđerovićev pogodak odredile rezultat utakmice", rekao je on.

Nikolovski je preneo Zvezdin stav da je "Karadzić subjektivno i objektivno odgovoran za sve dobro i loše što se desi u srpskom fudbalu".

"Suđenje je u direktnoj nadležnosti sudijske organizacije, koja je deo Fudbalskog saveza Srbije. Prema tome, direktnu odgovornost za suđenje ima Tomislav Karadžić, kao predsednik FSS-a. Po našem mišljenju on je odgovoran za odnos sudija prema Crvenoj zvezdi, kao i za sudijske odluke koje se donose na štetu našeg kluba", rekao je portparol crveno-belih.

Kaluđerovićev gol u meču sa OFK Beogradom poništen je na signalizaciju pomoćnog sudije iz Vranja Aleksandra Veljovića. Nikolovski je kazao da će Zvezda "sa velikim zanimanjem pratiti" da li će Veljović biti "kažnjen ili možda nagrađen zbog svoje greške".

"Sudija može da pogreši, ipak, veoma je indikativno da je na utakmici u subotu nastavljena tradicija da Zvezda bude drastično oštećena sudijskim odlukama u prolećnom delu prvenstva. Jednostavno, to ne može da bude slučajnost", rekao je Nikolovski.

POVEZANE VESTI

Nedelja 08.05.2011. 15:38
ko gubi ima pravo da se ljuti.....to treba raditi dostojanstveno....ali zasto ove "delije" nikada dostojanstvo nisu imali....to je uvek bilo deficitarno na "marakani"......bre "delije", bre "delije", necu da vredjam rome, inace bih vas nazvao starim vasim imenom, koje vam najbolje "cuci"......
Nedelja 08.05.2011. 16:04
Pokrali nas za cist pogodak nije bilo ofsajda jer je igrac ofk-a bio desno blize korneru vidi se na snimku a andrija je utrcavao on nije bio u ofsajdu ostala dva igraca zvezde jesu ali nisu krenuli na loptu tako da je ovo greska sudije i ponisten regularan pogodak.(To u ovom momentu i nije tako bitno jer smo mi izgubili titulu u direktnim duelima kad te dva puta tuce protivnik u ligi koji je direktni ti rival ne mozes ni ocekivati titulu ,kad ih mi budemo dobijali onda cemo i osvojiti titulu)
Nedelja 08.05.2011. 19:18
rdjavome k"#%&u i dlake smetaju.............!!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online