Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 12.04.2011.
17:18
Vestionline A

Pižon: Stojković nije naš najbolji golman!

Selektor reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon izjavio je da je golman "Partizana" Vladimir Stojković izgubio mesto u timu jer nije naš najbolji čuvar mreže.

Pižon

Selektor Petrović je istakao da je to glavni razlog zašto je izgubio status reprezentativca, ali i dodao da je sve ono što se u poslednje vreme dešavalo oko Stojkovića, na neki način, uticalo da on izgubi mesto u timu.

Petrović je naglasio da je nacionalnom timu potreban mir, a ne da zbog jednog igrača ceo stadion navija protiv svoje zemlje, kao što je to bilo jesenas protiv Estonije u Beogradu, kada je naša reprezentacija izgubila sa 3:1.

"Stojković je dobar golman i nemam ništa protiv njega. Ipak, u ovom trenutku je, po mom mišljenju, Jorgačević naš najbolji čuvar mreže. On brani u kvalitetnoj ligi kakva je belgijska i iz nedelje u nedelju ima jake utakmice u kojima potvrđuje formu, dok Stojković u Partizanu ima dva-tri jača meča godišnje, što nije dovoljno da ostavi pečat", ocenio je strateg "orlova".

Pižon: Važan svaki bod!

 

Petrović je ocenio da je "svaki bod važan i da će tako biti do kraja kvalifikacija". 

"Sad mi ljudi kažu - eh, da smo bar osvojili bod protiv Estonije u Beogradu. Odgovaram im - to je fudbal, sa svakim protivnikom je teško. Pa pogledajte Severnu Irsku, oni su remizirali sa Farskim Ostrvima i izgubili dva boda sa kojima bi bili ispred nas. Verujem u naše igrače i siguran sam da možemo da pobedimo Irsku, Farska Ostrva i Sloveniju", poručio je Petrović.

Selektor naše reprezentacije je precizirao da bi Stojković trebalo da se usredsredi na utakmice, a ne na ono što prenose mediji.

"Stojkovićev zadatak je da brani i da prestane da diskutuje sa drugima, da diže majice sa porukama... Igrač kad dodje u reprezentaciju treba da se koncentriše na utakmicu, a ne da gleda šta pišu novine", objasnio je Petrović.

Petrović je prokomentarisao i situaciju oko Danka Lazovića i Aleksandra Lukovića, koji su uoči utakmica sa Severnom Irskom i Estonijom odlučili da se oproste od "orlova".

"Žao mi je što je Lazović doneo takvu odluku, jer mislim da bi on sa 28 godina još mnogo mogao da pruži reprezentaciji. Poštujem njegovu odluku, jer smatram da je poštenije da se igrač oprosti od reprezentacije, nego da se pridruži timu, a da ne da svoj makismum", dodao je Pižon.

POVEZANE VESTI

Sreda 13.04.2011. 12:09
Умрећу од смеха од овог Пижона, мајке ми. Он је одлучан само кад треба да се свети Стојковићу, а репрезентација трпи због тога. Стојковићу је свеједно, он је играо Лигу шампиона ове сезоне ако су заборавили, гомиле интернационалних утакмица, Светско првенство... Остаће Владимир запамћен као голуб који је засрао све што је ваљало..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online