Utorak 7. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 15.03.2011.
12:02
Vestionline, sportal.rs A

Bane: Đorđević je najveći!

Srpski reprezentativac iz redova londonskog Čelsija Branislav Ivanović otkrio je u intervjuu interesantne detalje iz svog privatnog života.

Srpski defanzivac izjavio je za zvanični sajt kluba da mu je najveći heroj van fudbala proslavljeni srpski košarkaš Aleksandar Đorđević. Naš internacionalac istakao je da bez obzira gde god bude igrao i čije god boje branio, njegov dom je u Srbiji!

Branislav Ivanović

Ivanović je cimer sa Jurijem Žirkovim, koji je veoma tih i gotovo ga nikada nema u svlačionici. Kako kaže, voli da pušta srpsku muziku u svlačionici "plavaca", a da je među poznatim njegovim prijateljima Novak Đoković, kao i da se poznaje sa Anom Ivanović, Jelenom Janković, Predragom Stojakovićem...

Kako provodite vreme u Čelzijevom trening kampu kada ne trenirate?

"Volim da slušam muziku u svlačionici, ali uglavnom samo onda kada je ja puštam! Znate, preferiram srpsku muziku, po čemu se razlikujem od svojih saigrača. Međutim, često moram da slušam ono što drugi vole".

Da li vam navijači odvraćaju pažnju sa terena?

"Ponekad ih čujem, ponekad ne, ali sam uglavnom fokusiran na igru i dešavanja na terenu. Kada izvodim aut i neko mi iz publike vrati loptu, čujem kako mi svi pružaju podršku i bodre tim da igra još bolje, što je nama veoma važno. U ponašanju navijača ništa se ne menja ni kada igramo nešto lošije, kada rezultati nisu na nivou, zbog čega smo mi igrači vrlo srećni".

Gde je za Vas "dom"?

"Kada razmišljam o kući i svom domu, onda uvek mislim na Srbiju, na moju porodicu, na prijatelje koje imam tamo. Mislim da je to sasvim normalna stvar".

Koje sportove volite da pratite?

"Volim košarku, tenis, odbojku, mada volim da pratim i sve ostale sportove".

Nedavno ste viđeni i u "O2 areni"?

"Tako je. Gledao sam teniski meč Novaka Đokovića, a proteklog vikenda sam uživao i u duelu NBA timova koji su igrali u Evropi. Novaka u stvari gledam kad god mogu, odnosno kad god nastupa u Londonu. I nije da volim samo NBA ligu, pratim i ostale evropske košarkaške lige".

Da li imate heroje van fudbala?

"Imam mnogo heroja, uglavnom su igrali za nacionalni tim, ali je za mene Aleksandar Đorđević najveći! On i njegova generacija osvojili su sve što se u košarci osvojiti može. Košarka mi je u detinjstvu donela mnogo sreće i radosti, pre svega naša reprezentacija".

Da li imate neke slavne prijatelje?

"Sa Novakom Đokovićem sam prijatelj, a poznajem još i Anu Ivanović i Jelenu Janković. Što se košarke tiče, znam Predraga Stojakovića, koji sada igra za Dalas Maverikse, tako da se može reći da imam nekoliko poznatih prijatelja".

Kako se opuštate, gde volite da pobegnete od svega?

"Kada sam pod stresom volim da odem na pecanje, mada samo kada sam u Srbiji. Ne može se reći da sam dobar pecaroš, ja samo volim da se odmaram na taj način, da odem na reku i da uživam", zaključio je Ivanović. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online