Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.08.2018.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Nedeljni horoskop za period od 19. do 25. avgusta 2018. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: pokušavate da izvučete bilo kakvu korist. Poslovi koji su tapkali u mestu ovih dana se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom, jer ste izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.
LjUBAV: upuštate se u vezu sa osobom koja nije slobodna. Iako vam se čini da je to životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte se.
ZDRAVLjE: čuvajte se povreda.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: obuzimaju vas brige koje ste sami smislili i rešavate probleme koji još nisu ni nastali. Vaše ponašanje na poslu može vas mnogo koštati ukoliko na vreme ne reagujete i ne odvojite realnost od mašte. Izbegavajte konflikte, posebno sa muškim saradnicima.
LjUBAV: iako vam se čini da na ljubavnom planu sve dolazi na svoje mesto, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.
ZDRAVLjE: mogući problemi sa sinusima.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: vaša komunikativnost i snalažljivost igraće glavnu ulogu ove nedelje. Neprijatne vesti sredinom nedelje neće poremetiti koncentraciju. Posvećenost određenom problemu može vas ovih dana mnogo koštati ukoliko dozvolite da se previše emotivno unesete.
LjUBAV: tokom ove nedelje očekuje vas prijatan razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Dobra komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.
ZDRAVLjE: nervoza.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: od svojih poslovnih partnera dobijate duple poruke i to vas čini konfuznim. Postajete nesigurni i čini vam se da niste na pravom putu. Skoncentrišite se i iskoristite ovu nedelju da povučete poteze koji će vam doneti dobre rezultate u narednom periodu.
LjUBAV: potrebne su vam promene, ali niste sigurni konkretno koje. Vaš partner je dovoljno tolerantan da vašu neodlučnost i zbunjenost istrpi, pa je pravo vreme da popričate.
ZDRAVLjE: bolovi u leđima.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: troškovi vas izbacuju iz ravnoteže. Ne uspevate da pronađete pravu meru između vaših prohteva i realnih potreba. Uviđate da nije problem u malom prilivu novca već u vašim velikim rashodima koje nekontrolisano pravite.
LjUBAV: ako ste vezu zasnovali na tajnama, ovaj period može biti veoma izazovan za vas. Utrošićete previše energije dokazujući istinu čak i za one stvari koje su očigledne.
ZDRAVLjE: mogući su zapaljenski procesi.

.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: čini vam se kao da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Ne bežite od obaveza jer će vas na kraju sustići.
LjUBAV: pred vama je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu upasti u iskušenje i upustiti se u vezu koja nema budućnost.
ZDRAVLjE: čuvajte se respiratornih infekcija.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: napravite plan timskog rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vi dobro funkcionišete u partnerstvu, pa zato vaš zajednički rad obećava potpuni uspeh. Osim toga, budite pažljivi s novcem, jer vas ove nedelje očekuje neplaniran trošak.
LjUBAV:u proteklom periodu ste bili udaljeni od partnera. To je ostavilo posledice, pa sad, nakon što ste opet zajedno, ne osećate bliskost kakva vam je potrebna.
ZDRAVLjE: proverite krvni pritisak.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: pred vama je dinamična i naporna nedelja. Svi poslovi koje očekujete da budu završeni u narednom periodu biće uspešno realizovani. Ali, cena tog velikog truda je pad energije i koncentracije. Krajem nedelje častite sebe dobrim predahom.
LjUBAV: nezadovoljstvo koje vas muči od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume..
ZDRAVLjE: gastritis.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: narednih dana se ne izlažite nikakvom riziku, budite oprezni. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, novim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju drugi ljudi.
LjUBAV: čini vam se da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Vaše dobro raspoloženje može na kraju rezultirati krahom ukoliko pokušate da promenite nešto.
ZDRAVLjE: izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: atmosfera koja je oko vas postaje previše napeta. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti tenziju a sve to kao rezultat promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.
LjUBAV: ne znate šta spada u ljubav, a šta u posao. Ispunjeni ste jakim emocijama, pa vas brine rezervisano i naizgled hladno ponašanje vašeg partnera.
ZDRAVLjE: glavobolja.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: preterano ste optimistični pa pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Ne oslanjajte se na svoje velike planove, jer mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vaše ideje isključuju u startu.
LjUBAV:nostalgični ste i dozvoljavate sebi da živite u prošlom vremenu. Mnogi će u ovom periodu poželeti da obnove staru vezu.
ZDRAVLjE: čuvajte sinuse.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: ako je vaš posao vezan za rad sa ljudima, imaćete neuobičajenu nedelju. Potrebna vam je dodatna snaga i potrudite se da je pronađete. Ako budete disciplinovani, postići ćete sve i stići ćete do cilja snagom svoje volje.
LjUBAV: imate priliku da odete na kraći put. Vaša neodlučnost iritira partnera, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.
ZDRAVLjE: čuvajte zglobove.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online