Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 24.07.2017.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 22. do 28. jula 2017. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Previše poslova odjednom vas mogu navesti da pomislite da je najbolje da odustanete od svega na čemu ste radili. U trenutku kada budete pomislili da je gotovo, stići će finansijski podsticaj i sva muka će nakratko biti zaboravljena..

LjUBAV: Nedelja počinje tenzijom koja će iz dana u dan opadati. Ne očekujte od voljene osobe da sve razume, zadržite svoje mišljenje za sebe.

ZDRAVLjE: Gastritis.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Ne izlažite se nikakvom riziku jer ćete biti na gubitku. Na vreme pripremite rezervni plan šta ćete uraditi ukoliko vaša zamisao ne bude sprovedena u delo. Vi teško prihvatate poraz, pa je zbog toga važno da napravite detaljnu strategiju.

LjUBAV: Možda ćete pomisliti da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Takvo raspoloženje može proizvesti krah ukoliko silom pokušate da promenite nešto.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Okolnosti postaju nepovoljne za vas. Pozitivan ishod je moguć uz veliku borbu i ukoliko budete dovoljno istrajni. Mnogi će u ovom periodu osetiti jak pritisak na poslu, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.

LjUBAV: Odnosi sa voljenom osobom poprimaju novu dimenziju. Čini vam se da ste bili beskrajno taktični i da je vreme da se odnosi raščiste. Ipak, i dalje ostanite strpljivi.

ZDRAVLjE: Glavobolja.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Pravo je vreme da deo odgovornosti ustupite drugim ljudima. Vreme je da poberete plodove svoga rada tako što ćete sa zadovoljstvom posmatrati saradnike kako rade dok vi uživate u zasluženom, ali kratkom, predahu.

LjUBAV: To što mislite da vas druga strana ne razume nije razlog da unapred odustajete. Kao što ona vas ne razume, tako, možda, ni vi ne znate šta, u stvari, ona želi.

ZDRAVLjE: Čuvajte sinuse.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO:  Energije vam neće manjkati ali moguće su nevolje ukoliko ste u nove poslove ušli nepripremljeni. Za početak, ne preduzimajte ništa. Dajte sebi vremena da se priviknete na okolnosti i sagledate mogućnosti koje su pred vama.

LjUBAV: Vaša nervoza i nestrpljivost smetaju partneru. Dobro bi bilo da u potpunosti odustanete od organizacije nekih druženja i na taj način prepustite inicijativu.

ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Ništa ne ide u vašu korist. Poslovi za koje ste mislili da su sigurni, ovih dana se komplikuju. Zbunjeni ste okolnostima, dešavaju se stvari koje niste mogli ni sanjate. Ne paničite, kriza je kratkotrajna, ubrzo će vam biti jasno zašto je tako moralo.

LjUBAV: Privlači vas neko ko nije za vas. Iako vam se čini da je to sudbinski spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte se.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO:  Odlično vreme za sabiranje svega urađenog i otpočinjanje novog posla. Ukoliko niste u prilici da promenite firmu ili profesionalni smer, male promene u okviru radnog mesta učiniće da se osećate vredno i zadovoljno čak i ako to u ovom trenutku deluje lažno.

LjUBAV: Može vam se učiniti da zaljubljenost popušta. Ne sudite na brzinu, jer, to što su emocije splasle ne znači da su nestale, već da ulaze u novu fazu koja vodi u pravu ljubav.

ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO:  Izbegavajte blisku saradnju sa mlađim ženskim osobama. Može vam se desiti da u važnom trenutku jedna od njih učini nešto zbog čega ćete se pokajati što ste joj verovali. Da biste to izbegli, držite se po strani i gledajte svoja posla.

LjUBAV: ​Očekuje vas interesantan razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Iskrena i prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.

ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Potrebno je da promenite svoj način rada. Da biste to sproveli morate da povučete par koraka za koje ste oduvek mislili da nisu pošteni. Ne mučite sebe teškim mislima, ako nikoga direktno ne ugrožavate, ne kolebajte se i učinite to odmah.

LjUBAV: Potrebne su vam promene, ali nemate volje da pokrenete tu temu. Partner oseća da se nešto dešava, ali isto kao i vi, čeka da se sve od sebe reši. Preuzmite inicijativu.

ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Svi planovi za ovu nedelju mogu biti dovedeni u pitanje zbog neočekivanih troškova. Ako mudro pristupite problemu možete izbeći bespotrebno nerviranje i gubljenje energije koja će vam već krajem nedelje biti potrebna. Ne upadajte u paniku.

LjUBAV: Nezadovoljstvo materijalnom situacijom projektujete na emotivne odnose. Budite pažljivi, ništa nije zagarantovano pa ni partnerovo prisustvo u vašem životu.

ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Možete malo da predahnete. Tempo posla se uklapa sa vašom formom koja je na silaznoj putanji. Dobra okolnost je što ste uspeli da uskladite svoje kapacitete sa onim što se od vas očekuje, pa malo zabušavanje neće izazvati nikakav problem.

LjUBAV:  Moguća je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Neke Vodolije će biti u iskušenju da se upuste u vezu koja nema budućnost.

ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Preuzmite inicijativu i sprovedite u delo svoju zamisao koja vam se već dugo vrzma u glavi. Napravite plan nedeljnog rada i sprovedite ga u praksi. Rezultati vaših inovacija će biti vidljivi pre nego što očekujete. Verujte u sebe i isplatiće vam se.

LjUBAV: Vaš partner očekuje da uložite trud i objasnite svoje neobično ponašanje. Odnos se može poboljšati samo ako otvorite sve karte i iskreno saopštite sve što mislite.

ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online