Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 01.08.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Koji znaci su najviše sposobni da iskoriste tuđe mane?!

Svi imamo mane, ali je stvar u tome koliko su one vidljive, odnosno, koliko smo sposobni da ih vešto prikrivamo, u cilju da ih drugi ne primete. Postoje i ljudi kojima, kao da je profesija da traže drugima mane, ali nije to cilj, već je cilj nakon detektovanih mana, kako iste mane iskoristiti. Evo kojim znacima nikako ne smete da pokažete svoje mane i slabosti kako ne biste upali u njihove "zamke" koje postavljaju.

zastavki.com
 

Blizanci

Blizanci su bukvalno detektor mana drugih ljudi. Oni vas prosto skeniraju svakim pogledom i dovode do toga da svoje mane pokazujete veoma intenzivno. Sposobni su da proizvedu ono najgore u svakom pojedincu, što će sasvim sigurno da ispliva na površinu. Međutim, problem nastaje onda kada oni shvate koje su to mane osobe koju posmatraju i kada to počnu da maksimalno iskorišćavaju. Najgore od svega je ako im pokažete svoje slabosti, u smislu emotivnosti, jer će lako „zaigrati na tu kartu“ i možda vas povrediti.

Lav

Lav kao i svaki lovac, lovi tuđe mane. Zapravo, Lavu je to kao profesija, u opisu „radnog mesta“, ali i hobi. Lav smatra da će biti u jako velikoj prednosti nad svima, ukoliko shvati koje su to mane koje mogu dovoditi do toga da oni imaju različite prednosti. Ovu svoju osobinu najviše koriste u poslovne svrhe, kada treba proceniti slabosti i mane poslovnog neprijatelja. Naročito vole da koriste neopreznost neprijatelja, jer će Lav biti dovoljno sposoban da pronađe adekvatan momenat tuđe neopreznosti i da to maksimalno iskoristi. Pripadnici ovog znaka ne vole da koriste tuđu emotivnost, jer to smatraju banalnim, a i naprosto ne vole da proizvode patnju kod drugih osoba, ali će zato iskoristiti sve poslovne slabosti, neznanje, nezainteresovanje, kako bi vas porazili, uglavnom u cilju dolaska do što većeg ličnog profita.

Škorpija

Škorpija nije nikako mogla, a da se ne nađe na ovoj listi! Osobe rođene u ovom znaku predstavljaju prave predatore kada su mane u pitanju. Njihova čula su konstantno budna i oni jednostavno dolaze u situaciju da uvek shvataju šta to drugi ne mogu, ne umeju ili da su na pogrešnom putu. Retko kada će ukazati na pogrešan put, već se se maksimalno potruditi da tom nekom situaciju dodatno „zabibere“ u dovoljnoj meri da mu se život smuči, a da u svemu tome pronađu neki svoj interes. Glavni problem i jeste u tome što se Škorpija rukovodi nekim svojim interesima i što joj apsolutno nije važno da li će nekog povrediti kada iskoristi manu ili trenutnu slabost. Škorpija će naime, kod svoje savesti pronaći opravdanje da ona ništa nije iskoristila, već da je dotična osoba trebala da učini sve da do toga ne dođe, pa je iz tog razloga neće ni malo sažaljevati.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Najjači znakovi zodijaka!
ZVEZDE I MISTERIJE Tri najveće rospije horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online