Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 03.08.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Mlad mesec u Lavu do 21.8 - Lakše dolazimo do uspeha!

Mlad mesec u prvoj dekadi Lava u narednim danima može doneti oscilacije u krvnom pritisku, nesanicu, potrebu za privlačenjem pažnje, ali i teatralnost.

zastavki.com
Lav obećava u svetu astrologije

Zato se nemojte iznenaditi ako vam vaš dragi ili draga ovih dana naprave neku zanimljivu scenu!

Svi ćemo imati potrebu da trošimo preko mere na koju smo navikli, i svima će zatrebati sve i svašta, o čemu treba voditi računa, kako ne bismo preterali.

U narednim danima, sklonite svoju kreditnu karticu sami od sebe!

Mnoge dame će poželeti neku inovaciju, naročito kroz frizuru, što može da bude neophodna svežina koja se duže vreme nije dogodila.

Svi ćemo imati potrebu da pojačamo samopouzdanje i da sami sebi budemo daleko lepši.

Evo na koji način svaki od znakova mogu doći do uspeha u ovom periodu i najbolje iskoristiti energiju mladog Meseca:

Ovan

Ovan definitivno treba da se zabavlja, zabavlja i samo zabavlja. Kroz zabavu, čudno, ali istinito, nešto će i zaraditi. Ako ste rođeni u ovom znaku, uplatite loto tiket! Možete upoznati jako važne ljude na položaju!

Bik

Bik treba da se fokusira na emocije koje sada može srediti lakše nego ikada! Partner iznenada može postati saradljiv, a čak i u vezama koje su dosta „stare“ može se dogoditi značajno pojačanje strasti!

Blizanci

Blizanci trebaju da se bave uobičajenim stvarima, poslovima, druženjima, samo će im sada sve izgledati lepše, lakše i isto tako će uspevati da ostvare i da realizuju svoje ciljeve. Ništa ne treba naglo menjati.

Rak

Rak može početi da troši preko svake mere i granice. To definitivno nije dobro, jer to i nije manir ovog znaka. Energija Mladog Meseca će Raku prijati i doneti više samopouzdanja, te mogućnost za nove veze.

Lav

Lav je glavna zvezda ovog perioda i sigurno da će to lako iskoristiti. Nema čak potrebe ni da se preterano trudi, jer će drugi ljudi biti ti koji će ih doslovce vući za rukav. Lava stiže neočekivano i to veća lova.

Devica

Device će se baviti međuljudskim odnosima i na tom planu mogu postići najviše. Bitna pomirenja se očekuju, ali i bitne komunikacije vezane za poslovni plan koje ih u perspektivi mogu dovesti do uspeha.

Vaga

Vage će žudeti za uzbuđenjem i sami ga sebi priuštiti. Od ekstremnih sportova, do ekstremnog trošenja novca, izlazaka i zabave. U svom tom ludilu, uspećete nešto i da zaradite i da period završite srećni.

Škorpija

Škorpije posle dužeg vremena u kojem su bile u zapećku sada izlaze na površinu i počinju da profitiraju. Sa lakoćom će iskoristiti ovu enerigju i prosperirati u poslu kroz povišicu, unapređenje ili nov položaj.

Strelac

Strelčevi će lako iskoristiti energiju Mladog Meseca, a to će biti kroz putovanja. Moguće je da će imati potrebu za poslovnim putom na daleku destinaciju, što će sasvim sigurno doneti mogućnost veće zarade.

Jarac

Jarac će imati daleko više raspoloženja, energije, elana, da se uhvati u koštac sa svim aktuelnim problemima koji postoje. Bitna poznanstva, finansije, ali i sreća u porodici jako brzo dolaze!

Vodolija

Vodolija može da se udruženim snagama zajedno sa nekim poptuno popne na tron i iskoristi energiju Mladog Meseca. Ona će to najbolje učiniti kroz partnerstva, bilo da su porodična, poslovna ili emotivna!

Ribe

Ribe će možda i najmudrije umeti da iskoriste ovaj period, jer će značajno obraćati pažnju na detalje, što je od velike važnosti i što može doneti jako lepu situaciju za njih. Unaprediće emocije, posao i kondiciju!

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
ZVEZDE I MISTERIJE Tri najveće rospije horoskopa!
ZVEZDE I MISTERIJE Najjači znakovi zodijaka!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online