Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 30.07.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Posle pet godina me ostavio zbog bivše?!

Nije čudo kada se emotivni partneri interesuju za emotivnu prošlost osobe sa kojom su. Kako je istorija učiteljica života, definitivno možemo očekivati da se partner ponaša baš onako kako se ponašao u nekoj protekloj vezi. U praksi se dešava da partner u nekoj narednoj vezi pokaže bolje lice, jer su slaganja drugačija, da kažemo bolja, zato nekome drugi brak opstane, iako prvi nije uspeo.

pixabay.com
 

Ne mora nužno značiti da je drugi partner naprosto samo bio spreman da više pretrpi. Međutim, evo jedne priče iz koje svi možemo jako mnogo naučiti, kako nekog emotivna prošlost progoni. Kako se neke osobe nikada ne prebole i kako neke ljubavi koje su bile, završile se, davno, zapravo mogu da ponovo zažive i pretvore se u nešto trajno.

Pitanje:  Od početka naše veze znala sam da je imao jednu posebnu devojku koju i dalje voli, ali sam svesno ušla u vezu s njim. On je imao 24 godine a ona 17 i to je jedino što sam znala. Prošlo je 5 prelepih godina naše veze i vratila sam se sa posla jedno jutro i zatekla sam prazan stan i poruku u kojoj je pisalo ''Ona me je pozvala, idem i ne vraćam se više, moja srodna duša me čeka. Draga si mi, ali nju volim. Izvini, nadam se da ćeš mi ikada oprostiti!'' Ne mogu da verujem, da neko nekog može toliko da voli. Mojih 5 godina života je bačeno u vodu. Već par meseci nisam izašla iz stana i kljukam se lekovima. Pri svemu tome, ne znam da li sam ja negde progrešila i da li je sve ono što je od njega dolazilo trebalo da tumačim samo kao ljubaznost. Šta sam ja bogu zgrešila da budem ovako kažnjena, a bio je plan da se naredne godine uzmemo? Da li je moguće da se ovo sve dešava i da li će on ipak da se vrati? Da li je moje nadanje uzaludno! Kažite mi nešto, jer ja ni sama ne znam šta ću sa sobom, dezorjentisana sam, na poslu pravim greške, trpim kritike, jednostavno, osećam da bi najbolje bilo da nestanem sa lica zemlje. Moj datum je XX/XX/19XX Beograd u 23:45, a njegov XX/XX/19XX u 6:00 (nisam sigurna za vreme) isto u Beogradu, a datum od te male zaista ne znam. Hvala od srca i izvinite. Mxxa.

Odgovor: Poštovana Mxxo. Ne znam da li ste ikada, dok ste bili u vezi sa ovim mladićem, i planirali venčanje, zajednički život i budućnost, došli na ideju da se konsultujete sa nekim Astrologom. Deluje mi da niste. Naprosto, videlo se od samog početka da nema nekih sudbinskih elemenata između Vas i njega i da najverovatnije neće doći do braka, niti je taj odnos sudbinski, odnosno trajan. To je prednost saznanja Astrologije i trebali ste to iskoristiti. Moguće je da u to doba, kada ste bili srećni, sigurno ne biste poverovali kolegi koji bi to rekao, ali biste sigurno imali to mišljenje u podsvesti, više vodili računa, posmatrali, promatrali i verovatno sada ne biste bili u ovoj vrsti patnje. Ono što moram sasvim iskreno da Vam kažem, je to da je najverovatnije ta „mala“ kako je Vi zovete i zaista u istinskom smislu njegova srodna duša. Nevolja je nastala zato što Vi zapravo niste bili informisani o temi zašto su se oni razdvojili. Mislim da nije bila stvar u tome da je ona našla nekog drugog, već mislim da se ona odeselila u inostranstvo. Mnogo aspekata ukazuju na tu udaljenost. U skladu sa time, moram da uđem u sferu nagađanja, pa da kažem da verujem da se ona sada tamo negde stabilizovala, moguće papirološki, a budući da za tih koliko bih rekla šest ili sedam godina koliko nisu bili zajedno, nije imala drugu ljubav, pozvala je njega i „povukla ga za sobom“. Ako mene pitate, on je od pre nekih mesec dana „negde tamo“ sa njom, i najverovatnije planiraju da formalizuju brak, kako bi verovatno njemu olakšali boravak. Sve su to neke „tehničke“ stvari ovog odnosa, ali je suština u tome da je to bila prava, sudbinska ljubav i iako je bilo prepreka, ipak je ta ljubav našla put do zajednice. On je vas sigurno voleo na neki način, daleko od toga da ste Vi umislili to ili da sve što je pokazivao prema Vama, nije bilo iskreno. Jedina stvar koja je mogla da donese šansu za vaš odnos, jeste da ste u tih pet godina veze dobili zajedničko dete. Mislim da je on tip osobe koji nikada ne bi napustio svoju porodicu i da bi zbog deteta ipak ostao pored Vas. Znam da Vam to nije utešno, čak šta više možda zvuči i grozno, ali je naprosto tako. Cela situacija koja je nastala, morala je da proizvede patnju kod Vas. Nažalost, ta patnja će potrajati još neko, rekla bih duže, vreme, pa će se onda nakon toga videti šta treba da se dogodi. Naposletku, morate da budete uporni i videćete da sve ima neku lepu logiku i da će se doći do toga da se stanje poboljša. To će biti kroz nekoliko meseci, a najverovatnije naredne godine, kada ćete po prvi put poželeti nekog novog i tog novog i pronaći. Ako Vam je to dilema, a verujem da jeste, udaćete se, imaćete decu, porodicu, divan brak i muža koji će vas voleti i koga ćete voleti. Nemojte da se rukovodite vizijom ovog trenutka koja će Vas samo deprimirati. Ružno zvuči, ali na Vama je da sada ovo prebolite, i da onda krenete dalje. Jedna veza jeste nestala, ali glavu gore, jer niko nije umro, a za Vas dolaze nove šanse relativno brzo.

Sve najbolje od srca. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Moja veza je loša!
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Ribe, prijatelji za ceo život
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online