Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.07.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Astro analiza: Kako postići porodični sklad?

Sklad u porodici nije uvek tako lako postiući, posebno kada porodicu čini skup osoba različitog karaktera, koji su upućeni jedno na drugo. Zato neki astolozi porodicu nazivaju velikim eksperimentom, poput onog koji se sprovodi u "velikom bratu". Posebno je teško da se sve održi u ravnoteži, onda kada deca porastu i kada njihov karakter maksimalno ispliva, odnosno kada nisu više nesvesni i pod uticajem roditelja. Tada i nastaju problemi. Astrolozi najčešće govore kakav je ko emotivni partner, ali da vidimo kakav je ko kao član porodice!

pixabay.com
 

Ovan

Ovan se postavlja veoma liderski kao član porodice. Sa njime možete ostvariti porodični sklad, samo ako dopustite da on određuje pravila i ciljeve. Ponekada će imati sumanute ideje koje će očekivati da tolerišete, a to zadovoljstvo mu ne trebate priuštiti. Sa njime trebate izbegavati svađe po svaku cenu.

Bik

Bik će s vremena na vreme provocirati druge članove porodice. Osobe u ovom znaku, naprosto ne menjaju svoje stavove lako, što često dovodi do međusobnog sukobljavanja. Kako bi se odnos sa Bikom kao članom porodice održao u ravnoteži, treba izbegavati svađe i pokušati navesti Bika na kreativnost.

Blizanci

Blizanci kao članovi porodice mnogo blebeću i jako su naporni. Umeju da prave dramu i to rade veoma teatralno. Niko bolje od Blizanaca neće umeti da zavadi celu porodicu, pa čak i u širem smislu. Sa njima ne treba pokušavati verbalno ubeđivanje, već svaki njihov atak treba doslovce odćutati zarad opšteg mira.

Rak

Rak kao član porodice predstavlja konstruktivca koji se neprekidno brine da svima udovolji. Nekada u tome pretera, pa počne da smeta svima. Međutim, Rak će shvatiti svoje greške i potruditi se da se promeni. Otvoren razgovor sa Rakom definitivno može da reši gotovo sve ili veliku većinu problema.

Lav

Lav kao član porodice može da zahteva lidersko mesto, što može biti problematično ako je adolescent u pitanju. On se može ispostaviti previše svojeglavim, pa i bezobzirnim, te poprilično negativno uticati na sve članove porodice koji neće znati kako da postupe. Trebate ga ubediti da je glavni, a raditi po svom!

Devica

Devica kao član porodice može biti previše samouverena i davati sebi na važnosti daleko više nego što je zapravo zaslužila. Paniku će primeniti onda kada ne može da izdominira i to uglavnom bez pokrića. Teško je sa njima izaći na kraj i održati sklad, ali oni ulaze u mirnu fazu kad su lično zadovoljni i srećni.

Vaga

Vaga kao član porodice može da bude dosta konstruktivna i od pomoći skoro svima. Njena negativna strana ogleda se u tome što konstatno može da forsira druge da rade i nešto menjaju, ali i da ogovara, te da spletkari. Sa Vagom kroz komunikaciju koja je unapred smišljena mogu da se reše mnogi problemi.

Škorpija

Škorpija je kao član porodice jako „teška“! Ko nije živeo sa Škorpijom, ne zna šta je pakao! Konstantni zahtevi, da drugi članovi porodice postupe po njihovim uputstvima mogu dominirati, a to će se malo kome sviđati. Konflikti lako nastanu, a jako teško se prevazilaze i to uglavnom kada dosta vremena prođe.

Strelac

Strelac kao član porodice ima tendenciju da nameće sebi ulogu veću od one koja mu pripada. Zasluge su u njegovoj viziji uvek samo njegove za sve što su drugi postigli i to zaista ume da frustrira. Njihov cilj je da budu bitni, a ostali članovi porodice to mogu podneti samo ako ih puste da veruju da su u pravu.

Jarac

Jarac kao član porodice u osnovi jeste jako konstruktivan i istinski mu je stalo da svi budu srećni. On će se truditi da ne smeta nikome i da ne dođe u situaciju da sam napravi svađu, ali mu to nekada i ne polazi za rukom. Drugi članovi porodice ga mogu doživeti kao „daveža“ koji konstantno svima pridikuje!

Vodolija

Vodolija kao član porodice nikada svesno neće napraviti svađu ili lošu situaciju. Ona je uvek tu, da bude od pomoći svima koji su mu dragi i postavlja se veoma konstruktivno. Drugi članovi porodice moraju ispoštovati njenu potrebu za umetnošću i razumeti da je Vodolija osoba koja pomalo živi u „svom svetu“.

Ribe

Ribe kao član porodice umeju da budu jako teške i zahtevne. Ponekada umeju da direktno izazovu i naprave opštu svađu koja gotovo nikome neće prijati, a teško će se rešavati. Ribe pokušavaju da nametnu svima volju i da kreiraju onakvo porodično stanje kakvo oni sami žele, na uštrb većine članova prodice.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kod za Astrologa!
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online