Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 20.06.2017.
12:30
Astrosavet.rs A

Tranziti u praksi!

Planete "rade kao sat", precizno i tačno, samo je pitanje da li uvek možemo "pročitati" ono što poručuju.

pixabay.com
Neptun pojačava boju

Interesantno je pratiti simboliku vezano za dešavanja u svom okruženju, tu se najlakše prepoznaje uticaj te najbrže dolazi do uvida.

Jutros stojim na prozoru, pre toga sam otvorila chart za ovaj dan...
Mesec ulazi u egzaktnu konjukciju sa Plutonom, svi oni koji imaju „tešku“ priču Meseca i Plutona treba da budu na oprezu!

Elem...

Gledam kroz prozor i vidim komšiju ide u prodavnicu – prozor gleda na prodavnicu - Mesec / Merkur. Vidim Mesec/ komšiju Merkur. Obuća je ono što nosimo na nogama, stopalima, znači 12 kuća, serija 12.

Merkur je u aspektu sa Neptunom, znači obuća koja je plastična, klizava.

On korača pažljivo, ali nesigurno u drečavo zelenim klompama - u Neptunu živi Venera – zeleno, a sam Neptun pojačava boju.

Merkur je na 13 stepenu Jarca pa je ovo stariji komšija (ima 79 godina) konvencionalan, štedljiv, dosta tvrdoglav... Ali na stepenu Vodolije, druželjubiv. I zaista jeste tako!
Sekstil Merkura i Netpuna daje NEPRAKTIČNOST, a kako u Neptunu živi Venera, a sam Neptun je u znaku egzaltacije Venere, tj u svom sedištu mogli bi reći da je i pomalo lenj.

U Merkuru živi Saturn, i pogodite šta???

Saturn je u separacionom kvadratu sa Marsom, to je ono od pre neki dan...

Separacija govori o nečemu što se desilo.

Šta se desilo?

Pao je u klompama pre par dana i sav se ugruvao dok je išao u prodavnicu. Istim ovim klompama u kojima ga i danas vidim.
Razlupao je sat kad je pao – Saturn meri vreme te je to sat, a Saturn je bio u kvadratu sa Marsom. Na njegovoj ruci jer u Saturnu „živi“ Merkur – ruka.

Danas ga muž pita :

- Pa Jane bre, što u klompama opet po ledu, vidiš da je klizavo?
- Pravo da ti kažem, Siniša, mrzi me da se preobujem!

I evo Merkura i Neptuna - nepraktičnosti, Venere i Merkura - lenjosti...

Nasmejah se i spremih da odemo do tržnog centra, setih se aplikacije Meseca ka Plutonu samo 1 stepen. Samo polako...
I šta smo usput videli?

Sahrana - Mesec, Pluton, Merkur. Mesec je prešao preko Merkura i doveo ga do Plutona. Preminuo je komšija te smo naleteli na njegovu sahranu!

Danas još ostaje da se sretnu Mesec i Uran u kvadratu, neke majke će biti nervozne i napete, a neka deca – Mesec nosi Merkura i Plutona u kvadrat, hirovita, ćudljiva i nepredvidiva.

Ako imate stepenice – Uran - mogu pasti na njima.

Ako ste vozač onda pažljivo u saobraćaju jer Merkur predstavlja i vozila a Mesec ih nosi ka Uranu. Neki stanari će dobiti ili dati otkaz jer žive u stanu u kome stalno nešto „crkava“ - Pluton.

Pa i danas ...

Mesec bi bila i duša pa posle nekog bolnog događaja želi da se oslobodi, ali reagujući na neočekivan i nepredvidiv način, burno!
Neki žele da se oslobode dosade i monotonije što sve ima simboliku znaka Jarca, ali i tereta koji nose zadnje vreme pa neka iritirajuća situacija dovodi do praskanja i ispada jer nešto više ne može da se podnese.

Kako je Mars povezan sa Jupiterom preko znaka Vage a Uran u Ovnu te su bili u opoziciji sada se ponavljau bračne svađe i pretnje razvodom.

Mesec će doći i u kvadrat sa Jupiterom - neumerenost, neko preteruje sa ljubaznošću i "slatkoćom“ te postaje iritirajuće.

Mesec ulazi u lep sekstil sa Venerom u znaku Riba. Pa će se nakon svega naći neki "mirotvorac“ - neko ko će na čaroban način izbalansirati celu stvar!

Neki će dobiti poklon, a neko sebe častiti luksuznim SPA programom.

Divan dan da odete kod frizera ili kozmetičara ali tek posle 17:00 a posle toga na trčanje ili na bar u šetnju pored neke vode, ili recimo, još bolje na plivanje i u saunu - Mesec sekstil Mars - poslednji aspekt koji Mesec zaklapa pre nego što pređe u znak Vodolije.

Autor teksta. Astrolog. Tanja Joksimović © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tarot tumač!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online