Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 11.08.2017.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Svemoćna Venera u Raku do 26.8 - Nastaju plodovi ljubavi!

Venera je pre par dana ušla u znak Raka gde ostaje sve do 26.8. ove godine! Venera, kada se nalazi u znaku Raka doživljava svoje prirodno stanje. Možda bi se mnoge kolege zapanjile na ovu izjavu, ali svakodnevnim rečnikom, svojoj drugarici koja bi me pitala za ovaj aspekt, rekla bih da se Venera "najprijatnije oseća tu"!

pixabay.com
Ljubav u Veneri

Zato tako kažem i vama! Sasvim je sigurno da Venera ne može unutar ove pozicije da donese tako možne efekta kao kada se na primer nalazi u Lavu ili Biku, ali jedno je sigurno, Rak simbolizuje porodicu, ljubav, emotivnost, blagostanje, pa se očekuju da nastanu plodovi ljubavi!

Mnogi će ovo vreme iskoristiti za razne porodiučne aktivnosti, a generalno to je i savet koga se trebate pridržavati.

Bilo da ćete zajedno sa svojim voljenim i dragim bićima prisutpiti renoviranju svog životnog prostora, kupiti nove prostirke, zavese, prekrivače, okrečiti ili nešto sasvim treće, sigurno je da vas očekuje dobra koordinacija i ljubav koja će se osetiti na svakom koraku.

Nimalo ne bi bilo loše da se odlučite na zajedničko putovanje u ovom periodu.

Ovo se posebno savetuje za mlade parove koji tek planiraju porodicu ili su tek nedavno započeli zajednički život.

Bitno je osamiti se sa partnerom, daleko izvan uticaja okoline, i svakodnevnice koja ume da "pritiska" i na takav način maksimalno iskoristiti ovaj aspekt.

Nemojte se začuditi ako u ovom periodu ostanete trudni, čak i da vam to nije uspevalo do sada!

Venera u poziciji Raka će se sasvim sigurno pobrinuti da se dogode dve stvari. Srećan početak i srećan kraj, ma bilo čega.

Pa u tom pogledu, u toku ovog perioda, možete započeti emotivnu vezu, doživeti trudnoću, započeti posao koji može da se kasnije ispostavi jako uspešnim.

Takođe, možete sa lakoćom završiti neke stvari koje su vas opterećivale, vratiti dugovanja, zatvoriti firmu koja je bila neprofitabilna, razvesti se i na takav način završiti loš brak koji vas je opterećivao i prožimao celokupan vaš život negativnošću.

Najvažnije za ovaj period jeste da se očekuju uspostavljanja novih emotivnih veza, delimično i iz razloga, što ćemo svi sistematično postati zainteresovani za ljubav.

Nije nemoguće zamisliti i obnovu neke protekle veze, ali znajte da obnova koja se bude dogodila u ovom periodu, sigurno će biti obnova nečega što će biti maksimalno održivo u perspektivi, a ne obnova nečega što je unapred osuđeno na propast.

Naprosto, Venera u Raku, definitivno afirmiše ljubav i sva dešavanja povezana sa njom!

Ako ste zauzeti

Uspećete sa lakoćom da pokrenete i preokrenete energiju koja je do skoro bila prisutna i time ulepšate stanje.

Vaš emotivni partner će imati više razumevanja za vaše slabosti, interesovanja, hobije, pa se očekuje da zajedno počnete da imate niz aktivnosti koje do sada niste upražnjavali.

Nemojte se začuditi ako svom partneru postanete iznova privlačni, jer je moguće re-zaljubljivanje odnosno pojačanje emocija, zato je savet da u ovom periodu posebnu pažnju i akcenat stavite na svoj fizički izgled kako biste sopstvenom partneru bili još lepši nego što jeste!

Ako ste slobodni

Znajte da u okviru ovog perioda ni jedan izlazak neće biti bezuspešan. Čak i da se dogodi da je bezuspešan, to je izlazak koji je samo korak bliže uspehu.

Generalno, ne biste trebali da sedite kod kuće, a preporuka je da ako imate mogućnosti negde otputujete. Čak i određeni vikend može da se ispostavi kao jako dobro rešenje za novo poznanstvo. Poznanstva koja će se dogoditi, biće krajnje prožeta emocijama, pa je sasvim moguće da ova Venera donese ljubav na prvi pogled.

Ako ste pripadnica lepšeg pola, trebate se maksimalno „skockati“ u svakom danu, a poseban akcenat pri sređivanju stavite na svoju kosu, frizuru, koja će imati možda i presudnu ulogu u privlačenju muškarca koji će vas voleti.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Tamna strana ljubavi
ZVEZDE I MISTERIJE Kod za Astrologa!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online