Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 14.04.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Crna magija u Astrologiji

Da bi osoba bila pod uticajem bilo kog delovanja mora biti "naštimovana" na vibraciju o kojoj je reč. Ukoliko je natus izvan vibracije dejstva čini, on nije podložan padu i uticaju magije, jer "slično privlači slično" ili "slično se sličnom raduje".

pixabay.com
 

Tehnički u natalnoj karti postoje kodovi za ovakav uticaj kao što postoji kod za brak, trudnoću, kod za određeno zanimanje, ili kod za bogatstvo.

Serija 8 (znak na vrhu, vladar, Pluton, znak Škorpiona)i serija 12 (znak na vrhu, vladar, Neptun, znak Riba) u lošem aspektu sa Mesecom.

Loš i aspekti Saturna, Neptuna, JC  ka Mesecu.

Saturn u 8 polju, Pluton u 8 kvadrat Saturn.

Mesec ili JC u znaku Škorpiona ili 8 polju horoskopa.

Mesec u Škorpionu ili 8 kući napadnut malefičnim planetama.

Asc napadnut malefičnim planetama i vladarima serije 8 i 12.

Vladar Asc ili Mesec na Algolu.

Magija preko slike - aflikcija sa Neptunom na senzitivnim tačkama.

Magija sa mrtvačkom vodom, Mesec povezan sa znakom Škorpiona i aflikovan maleficima.

Magija zemljom sa groblja, Mesec povezan sa znakom Jarca aflikovan Saturnom, Plutonom.

Vudu magija - kvadrati malifika (najčešće Marsa i Plutona) povezani sa Asc.

Ljubavne čini - loši aspekti Venere i Plutona preko malefičnih polja.

Ovo može biti direktno i indirektno preko serije 4, tj nasleđeno od predaka.  Recimo, neka baka se bavila ili tražila od stručnjaka da "veže" voljenu osobu, muža, dete.

Sada dobijamo posledicu tog dela u vidu malera na ljubavnom planu. Ili smo podložni takvom uticaju.

Uzrok i posledica su neraskidivo povezani. Ne postoje drugi ljudi. Postoji samo naš horoskop u kome je svaka planeta posledica određenog delovanja, našeg ili naših predaka.

Uzimajući u obzir filozofiju reinkarnacije dolazimo do pojma "opterećena karma".

Imamo tri vrste karme.

Neminovna - karma koja se ničim ne može izmeniti.

Karma koju je moguće izmeniti određenim delovanjem i ličnim žrtvovanjem.

Mešana karma gde u horoskopu postoje pokazatelji da se određeni segment našeg života ne može izmeniti, ali postoje polja koja su pod utidajem vladara 11 i slobodne volje te se situacija vezana za simboliku tog polja može menjati.

Vrlo često se mogu videti horoskopi sa teškim aspektima koji se mogu uvrstiti u kod za uticaj magije, ali osoba ovome ne podleže.

Naštimovana je preko serije 3 da NE VERUJE. Samim tim je iznad vibracije dejstva uticaja. Naravno da joj se dešavaju pehovi preko loših aspekata, ali ona ovo obajšnjava racionalno i prevazilazi loše aspekte koristeći potencijale dobrih aspekata, ostavljaući da ovi "miruju".

I narod kaže da "neke stvari ne treba dirati jer se jače osećaju"

Ovakvoj osobi se nešto dešava, ali ona se na isto ne obazire, radi svoj posao, odgovara na trenutni zahtev života koji je tu, ispred nje koliko može i najbolje što može. Često čujem da ovakva osoba kaže: "Božja volja". Na ovaj način vrlo brzo izlazi iz situacije koja je opterećuje, jer znamo da se planete kreću i da su zapravo okidači koji "upale čas ovo, čas ono svetlo u natalu" a ona se ni mentalno ni emocionalno ne vezuje za to što se dešava. Time je slobodna za sledeći "okidač".

Neki ljudi jednostavno prolaze kroz teže životne periode ali nemaju kod za magiju, ipak, slaba ličnost podleže uticaju i meta je za manipulaciju a znamo da je najlakše manipulisati ljudskim slabostima i strahom.

Time dolazimo to toga kako današnji uzrok, današnje delo, postaje sutra posledica. A da to više nikada ne bi učinili moramo lično iskustiti jer jedino na taj način učimo.

                                 Autor teksta Profesionalni ISAR C.A.P. Astrolog Tanja Joksimović

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online