Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 11.04.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Šta je vašem znaku potrebno da postane bolji?

Svaki znak u horoskopu ima neke svoje određene prednosti, o kojima se zna, ali šta ćemo kada su u pitanju mane znaka?

zastavki.com
 

Iako su i one uglavnom poznate, i time se mnogi astrolozi bave kroz svoje tekstove, evo jedne prilike da pogledate neke savete o načinu kako da mane vašeg znaka budu manje izražene i kako da u kompletnom smislu vaš znak bude bolji:

Ovan

Ovnovi bi trebali da nauče da postanu makar malo osetljiviji i praktičniji, jer sve ono što kod njih postoji, dovodi se u sumnju, onda kada iz njih primarno ne ispliva na površinu neka određena doza emotivnosti.

Bik

Bikovi bi trebali da nauče da se fleksibilnije ponašaju kako bi postali bolji. Umesto da se ponašaju kao stogodišnji hrast koji je duboko pustio korene, trebali bi da porade na tome da se prilagođavaju situacijama i ljudima.

Blizanci

Bliznaci imaju često i previše energije, a kako ta energija ne bi bila rasplinuta na sve strane i ne bi se uludo trošila, trebali bi da nauče da makar ponekada budu mirni i pribrani, kako bi sve bilo bolje.

Rak

Rakovi bi mogli da postanu bolji onog momenta kada bi makar za nijansu isključili svoje emocije, srce i kada bi umesto ranjivih, makar za nijansu postali neustrašive osobe, koje ne cmizdre zbog svake sitnice.

Lav

Lavovi bi osim svoje energije koja je uglavnom usmerena ka spolja, trebali da nauče da postanu bolji kroz rad na svojoj duši, unutrašnjem miru, koji bi doveo sve ono što je njima neophodno u savršen balans.

Devica

Devica može da postane bolja, onog momenta kada pronađe skrivenu vatru unutar sebe. Samo na takav način, pored perfekcionizma koji već poseduju, mogu da dođu do više energičnosti koja je potrebna.

Vaga

Vaga bi trebala da nauči da umesto da bude fokusirana na druge, ponekada i previše, počne da biva daleko više fokusirana na sebe lično, kako bi uspela da dođe do mogućnosti da postigne što više.

Škorpija

Škorpija bi osim površne energije koju sasvim dokazano poseduje, trebala da nauči i da postigne neku veću ravnotežu koja zaista može da dovede do toga da kroz interni mir postanu daleko bolji ljudi.

Strelac

Strelac koji bi umeo da napravi makar neka mala ograničenja kroz svoju praktičnost, mogao bi da postane osoba koja istinski može da bude bolja. Ne morate uvek sve da činite bez greške, budite malo neodređeni.

Jarac

Jarčevi, da bi bili bolji moraju da počnu da neguju svoj osećaj za viziju. Ne mora sve uvek biti prizemno, niti na svom, tačno određenom mestu. Ponešto može biti isto, tradicionalno, nekada se mora modernije razmišljati.

Vodolija

Vodolija bi trebala da pronađe u sebi, makar neki minimum vatre koji zaista može da dovede do toga da sve bude daleko bolje nego što je sada. Trud može biti jako bitan, a cilj je činiti sve daleko energičnije.

Ribe

Ribe kao bića koja žive u vodi, umeju da budu malo nerealna. Oni trebaju, da bi bili bolji, da nauče da svoje ideje, kreativnost i sve ono što treba, izvuku na kopno, kako bi bili stabilniji i više određeni.

                                       Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić.© Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kakva ste zavodnica?
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online