Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 22.03.2017.
13:27
astrosavet.rs, Vestionline A

Prolećni horoskop - evo šta vas očekuje!

Proleće je razdobolje u kome se svi nadamo novim početcima, pozitivnim preokretima i boljitku. U proleće se i priroda ponovo budi, a sa astrološke tačke gledišta, proleće predstavlja period kada počinje horoskop!

zastavki.com
 

Koliko ćete imati prilike nešto da preokrenete i da doživite boljitak već ovog proleća, otkrićete u sledećoj analizi:

Ovan

Ovnovi će imati šanse za nešto novo u poslu, iako će ih pratiti nesuglasice sa kolegama, oni će ipak uspeti da realizuju sve ono što im je najvažnije. Emotivne veze će se poboljšati, pa je moguć čak i neki korak više. Oni koji su slobodni mogu da pronađu svoju srodnu dušu i zaljube se. Moguće su alergije i nesanice.

Bik

Bikovi će ovog proleća vredno raditi, a marljivost će im se isplatiti. Bankarske pozajmice ne bi bile dobre, kao i drugi vid zaduživanja. Oni koji su u vezi, će delimično rešiti nesuglasice, pa se može reći da se očekuje lepo stanje. Emotivne veze u nastanku će imati velike šanse za dugoročan uspeh. Popravak kondicije.

Blizanci

Blizanci neće previše biti fokusirani na posao, čak mogu biti i jako razočarani dešavanjima, iako za to neće biti osnova. Najbolje će proći privatnici. Oni zaljubljeni će se prepustiti partneru od koga u mnogome zavisi budućnost veze. Slobodni mogu očekivati pravu, istinsku ljubav. Mogući problemi sa disanjem.

Rak

Rakovi se neće previše upuštati u nove poslovne angažmane, pa će im dobro poznat teren omogućiti jednu prijatnost u radu. U emotivnim vezama će biti dosta kreativnih momenata, pa su moguća putovanja i bogat društveni život. Slobodni će imati baš upornog udvarača. Mogući ginekoliški problemi kod dama.

Lav

Lavovi će na sebi svojestven način uspeti da pronađu put do boljitka u poslu. Najviše uspeha će imati oni koji se bave kreativnim poslom. Emotivne veze će napredovati, a partneri će biti poprilično složni. Slobodni mogu težiti avanturi, a naći se u ozbiljnoj vezi. Mogući su problemi sa stomakom i leđima.

Devica

Device neće biti previše motivisane za rad, posebno ako rade u većim kolektivima. Moguće je da će poželeti poslovnu promenu. Emotivne veze će funkcionisati solidno, a romantika će se stvarati više na inicijativu partnera. Slobodni mogu da upoznaju svoju srodnu dušu. Moguće prehlade i virusne infekcije.

Vaga

Vage se neće osloniti ni na koga drugog u poslu, nego u sebe. Velika zarada će doći kao posledica rada iz prethodnih perioda. Stiže naplata. Emotivne veze uz malo truda mogu biti i više nego lepe, dok oni slobodni mogu da pronađu osobu koja će ih očarati. Moguće su alergijske reakcije, kao i razne povrede.

Škorpija

Škorpije će se potruditi da dođu do zarade u poslu, a brz profit se neće stvoriti ma koliko da se potrude. Proleće im može doneti nove poslovne ideje. Emotivne veze će biti dobre, pa će se i neke stare situacije prevazići. Kada je reč o slobodnima oni će imati pregršt novih udvarača. Boljitak u zdravlju i kondiciji.

Strelac

Strelčevi neće imati problema na radnom mestu, osim što će ih povremeno boleti glava od ideja koje će mahom nove kolege želeti da sprovedu. Emotivni partneri će biti romantično raspoloženi, pa se očekuje veći napredak u vezi. Slobodni mogu lako pronaći nekog za istinsku ljubav. Moguće česte glavobolje.

Jarac

Jarčevi će želeti da mnogo postignu u poslu, ali ta postignuća neće biti preterano moguća, ukoliko ne dođu do neke promene koju moraju sami da iniciraju. Emotivne veze će doći do nekog koraka više, oko kojeg će se partneri saglasiti. Slobodni mogu krajem proleća pronaći pravu ljubav. Moguća česta nervoza.

Vodolija

Vodolijama koji se bave kreativnim poslom, ovaj prolećni period može da donese izuzetno veliki uspeh. Moguća je lepa zarada, kroz nove projekte. Unutar veza će biti dobro slaganje i partneri će se razumeti bolje nego inače. Slobodni će spontano pronaći udvarača koji će biti konkretan. Mogući problemi sa disanjem.

Ribe

Ribama će mnogo toga biti nejasno u poslu, pa će se truditi da pronađu neki nov način da sa racionalno pristupe stvaranju profita i u tome uspeti. Emotivne veze će biti sasvim dobre, a neznatna pojava ljubomore može doneti blagi razdor. Slobodni su na pragu perspektivne veze. Sledi popravak kondicije.

                                       Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić. © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Slobodna ljubav
ZVEZDE I MISTERIJE Devica čeka da bude osvojena
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online