Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 18.03.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

U njima ne smete izazvati gnev - oni su veoma osvetoljubivi!

Svi smo pomalo osvetoljubivi, posebno onda kada shvatimo da nam je naneta nepravda. To je osećanje koje obuzima čak i one koji su u stanju da se najbolje moguće iskontrolišu. Ipak, takvi će uspeti da tokom vremena odole tom nagonu, pa i da zaborave ono što im je loše učinjeno, ali postoje i velika zlopamtila koji će vam osvetu poslužiti hladu, jer je sasvim sigurno da neće nikada zaboraviti šta ste im učinili.

pixabay.com
 

Osim toga, u njihovim očima, čak i neka minimalna šteta može zauzimati maksimalnu dimenziju, zbog čega je veoma važno da u njima ne izazivate gnev, kako ne biste probudili njihovu osvetljubivost, unutar koje su izuzetno maštoviti.

Lav

Lav može tako da vam "zaprži čorbu" da od njenog ukusa nećete moći mnogo dugo da dođete sebi. U osnovi Lav je strašno uvredljiva osoba, a bilo kakav uticaj na svoj poslovni, a pogotovu privata život će protumačiti kao veliki atak. Čim shvati da mu je neko nešto nažao učinio, on će popaliti sve svoje lampice sa idejom da one rade sve do momenta dok se ne dogodi nešto što bi naposletku moglo da dovede do toga da se na najgori mogući način osvete. Pokušaće da sprovedu osvetu takve vrste da zapravo mogu da zadaju oniliki udarac, koliko je njih zabolelo ono što im je učinjeno, ali im određeni nagoni za preterivanjem, neće dozvoliti da ostanu samo na tom nivou, već mogu smisliti neku daleko veću pakost.

Škorpija

Škorpija je bez premca najosvetoljubiviji znak. Oni se osvetom bave u vidu zanata i tu su pravi majstori-eksperti! Niko ne može da bude onoliko maštovit u smišljanju osvete kao Škorpija. Oni tom zadatku pristupaju sa filozofske tačke gledišta, tačno određujući tajming koji će da bude dovoljno dobar da sve ono što žele sprovedu u trenutku kada se onaj kome se osveta čini najmanje nada. Da nevolja bude veća Škorpija će se maksimalno potruditi da ne poštedi ni drage osobe onoga kome osvetu čini, pa u tom pogledu, nema amnestiranih. Čak se može reći da je Škorpija veliki "fan" osvete preko dragih osoba. Ni jedno loše učinjeno delo neće oprostiti, a eventualno se može reći da će je manje pogoditi mešanje i zvrčke na privatnom, nego na poslovnom planu, jer mešanje u posao i finansije krajnje strogo kažnjava.

Ribe

Ribe spadaju u veoma maštovit znak koji je pri tome i neviđeno sujetan. Bilo šta da im neko učini, oni će automatski primiti k srcu i u globalu, jako teško će da zaborave. Ako odluče da se ne osvete nekoj određenoj osobi, to znači da su se toj osobi u vreme od kad je "ogrešila dušu" o osobu rođenu u ovom znaku, do trenutka kada su Ribe želele da sprovedu osvetu događale sve same nesreće, pa će smatrati da se viša sila pobrinula da se osveti umesto njih. To i dalje ne znači da će bilo šta biti zaboravljeno, jer neće, ali će makar osveta biti sklonjena sa dnevnog reda. Ribe najstrožije kažnjavaju mešanje i zvrčke na privatnom planu, posebno ako se neko potrudio da stane na put njihovoj ličnoj sreći. U poslu su opasan protivnihk koji će se potrditi da osvetu serviraju na takav način da svoju žrtvu udare "po džepu".

                                          Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Ugroženi Mars šalje bes
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Prokleti karakter
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online