Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 19.03.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Da li da započnem vezu sa udatom koleginicom?

Kada su emocije u pitanju, jasno je da one ne poznaju granice i barijere. Naprosto, nikada ne znamo ko će nam se, kada i zbog čega dopasti. Brijera braka koju neko ima na papiru, sigurno nije nešto što će zaustaviti emocije čoveka da se ne dogode. Evo jednog primera, jednog korisnika koji je u moralnoj dilemi, ali je zanimljivo da on između emotivnih razloga, razmatra i razloge "tehničke" vrste koji su doprineli da on uopšte razmišlja o ovoj vezi.

pixabay.com
 

Pitanje: Rođen sam XX/XX/ 19XX u Beogradu u 02:35, delim kancelariju sa zgodnom koleginicom, udatom. Moje godište, ne znam datum, vrlo ljubazna, izgleda joj se sviđam. Nije zadovoljna svojim brakom, retko pominje muža, a ni faca joj nije srećna kad je pozove. Ja slobodan, nemam devojku duže od godinu dana, prethodna me ostavila, jer nisam mogao da joj se posvetim, radim težak posao, a kući imam invalida o kome moram da brinem, osuđen da plaćam tuđe grehe. Ako bih i našao drugu, ne bi dugo trajalo.

Ovo bi mogla da bude veza bez obaveza, nas dvoje provodimo više vremena zajedno na poslu, nego ona kući sa mužem. Znam da nije u redu, ovaj put idem na udatu ženu, ali želim nečim da ispunim moj prazan i jadan život. Kad mi prođe vreme, možda će me peći savest, ali ne bih da o tome razmišljam u ovom trenutku. Hvala vam.

Odgovor: Poštovani, najlepše Vam hvala na iscrpnom opisu situacije u kojoj ste se našli. Smatram da je situacija jako specifična, međutim, između svega što ste napisali, ja nisam pronašla eksplicitno napisano pitanje koje upućujete meni, ali sam iz konteksta shvatila da želite da Vam kažem da li je to što ste isplanirali da činite ispravno ili nije. Lično, nemam neke moralne dileme tog tipa, da tajna veza ne treba da dogodi nikada i ni po koju cenu, ali generalno, kada ste Vi u pitanju, i Vaša situacija, ja to ne mogu da Vam preporučim.

Razlog je to što sam po svemu shvatila, a to isto i aspekti poručuju da to što želite da budete sa koleginicom, jeste ništa drugo nego jedna obična linija manjeg otpora. U tom smislu, definitivno trebate da znate da neke stvari koje su sada aktuelne kod Vas, jesu jako teške, ali ne znači da će Vaš život biti uvek jednako težak i protkan obavezama da Vi ne možete da imate vremena i za lični život.

Istini za volju, jeste Vam jako teško i zaista, s obzirom na ovu zauzetost na koju ukazuju aspekti, jasno je da trenutno nemate vremena za lični život, a pogotovu ne za neku konkretnu vezu u istom. Međutim, kada je sve to u pitanju, moram da napomenem da ste se sa ovom vezom potpuno zanli, jer možda čak da ste to ispričali da želite avanturu, možda bih Vas i podržala.

Međutum, Vi bukvalno sa dotičnom damom, želite paralelnu vezu, a to nije dobro niti za nju, niti za Vas. Nemam njene podatke, da bih analizirala detaljno i shvatila kakav je njen brak, ali naprosto, ako uzmemo za taćno sve što ste zaključili iz Vaše opservacije, smatram da biste kroz takvu vezu oboje propatili.

Dakle, ako želite avanturu, to je u redu, ali trebate da pronađete neku drugu damu, koja Vam nije koleginica, kako sebi ne biste stvarali neprijatnosti onda kada to nestane, ali u prinicpu, dugoročno, pred Vama je jako težak zadatak u kome morate da iznađete daleko više vremena za lični život koji će sve to da dovede na svoje mesto, gde biste započeli kvalitetnu emotivnu vezu sa predispozicijom budućnosti.

Svako dobro i sve najbolje od srca. Vaš Astrolog. Katarina Anđelić

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Odmor kao avantura
ZVEZDE I MISTERIJE Prevarena nevesta
ZVEZDE I MISTERIJE Piltdaunski čovek
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online