Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.12.2016.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Praznične Astro-čarolije

Sigurno ste se pitali šta svojoj dragoj osobi da poklonite za Novu godinu. Pozicija Sunca, možda nije adekvatna da opiše baš ono što neko želi. Možda bi bila adekvatna pozicija Meseca (ono što duša želi)? Ipak ne! Ovog puta, odlučila sam se da preporuku za novogodišnje poklone sortiram po poziciji Venere. Venera, osim ljubavi, vere, pripadanja, vernosti, strasti, večnosti simbolizuje baš ono o što nama sada treba – poklon!

pixabay.com
 

Ko šta voli i kako voli, najbolje će pokazati Venera!

Venera u Ovnu

Oni ne vole osrednjost, jer i kada drugome kupuju poklon, kupuju sa najvećim žarom, tako da i od vas očekuju da iz sveg srca im kupite neki zanimljiv poklon. To bi pre svega bili neki sportski rekviziti, jel vole da rade na svom telu, pa samim tim i raznorazne kupke i ulja bi došla u obzir. Dobra kapa ili moderan kačket poznate firme bi ih jako obradovao, kožna jakna…

Venera u Biku

Ona voli luksuz i glamur, pa tako nećete pogrešiti ako joj kupite skup parfem ili markiranu torbu, ali bombonjera ili cveće isto bi je obradovali… Večera u skupom i elitnom restoranu bi joj više nego prijala… ali pre svega, poklonite joj topao zagrljaj…

Venera u Blizancima

Šta god da poklanjate Bčizancima, ne zaboravite čestitku sa posvetom, jer su njima jako važne REČI, a pošto vole da pričaju idealan poklon je mobilni telefon, kao i dobra knjiga, ali ne klasici, već beletristika… oni ne vole ništa što ih zamara, već samo što ih informiše….

Venera u Raku

Ovoj osobi obavezno poklonite neku kućnu fontanicu, sliku koja prikazuje jezero… srebrn nakit, po mogućstvu starinski, bisere…kristal… knjiga poezije. Poklonite joj lepe uspomene, nešto čega će uvek moći da se seća kada pomisli na vas…

Venera u Lavu

Ovde šta god da kupite mora da bude veliko i upakovano u sjajnom papiru sa veeelikom mašnom… i nikako da vi uručite poklon… već to pošaljite po nekom… Oni vole zlato, vrednosti i očekuju od vas da znate šta vole inače će otvoreno pokazati ( i pokloniti drugom) ako im niste ispunili očekivanja. Karte za pozorište su odličan izbor!

Venera u Devici

Ooooo…šta god da joj kupite-očekujte kritiku, čak i ako joj se dopadne! Nezgodni su za poklone vrlo.  Kod ovih osoba ne idite bez buketa belih ruža i ako im kupujete nešto, neka bude belo, jer bela boja je ono što oni najviše vole. Marame, broševi, knjige… (najbolje  knjigu “Uradi sam”) Venera u Devici voli praktične poklone, pa kancelariski materijal bi ih jako obradovao ili neki nov preparat za zdravu ishranu…

Venera u Vagi

Ah… šta god da im poklonite s ljubavlju, poštovaće, jer njima je važnije to što je od vas, nego sam poklon. Vage vole perle i bisere, pa čak i one ukrasne predmete koji nemaju nikakvu praktičnu primenu (osim da skupljaju prašinu na polici), ali sam pogled na to nju asocira na pažnju koju ste poklonili kupujući joj. Ne zaboravite uz to da joj poklonite bezbroj komplimenata!

Venera u Škorpiji

Ako joj kupujete intimno rublje crno i bordo - nećete pogrešiti. Naočari za sunce (one koje kriju oči), ali i dobar detektivski roman držao bi joj pažnju. Poklonite joj poverenje, to joj je nekako najvažnije.

Venera u Strelcu

Šta god da ovoj Veneri kupujete, gledajte da je brend, da bude markirana garderoba i da je iz inostranstva. Vole kvalitet i moderno! Trenerka i dobre patike na prvom mestu, ali i maska sa nekog egzotičnog ostrva bi rado visila na zidu njene sobe….

Venera u Jarcu

Ovo je Venera koja voli sve što je staro i što ima tradiciju za sobom.. Stari zidni sat ili ručni sat koji je iz neke poštovane firme koja traje generacijama. Kišobran, torba koja mora da bude kožna, kaiš, cipele… pa čak i kalendar za sledeću godinu! Više od svega treba joj pokloniti poštovanje.

Venera u Vodoliji

A joj… šta pokloniti nekom ko želi nešto što će tek postojati za 20-tak godina? Poklonite mu pre svega svoje prijateljstvo! Lap-top, poslednji model bi mu držao pažnju neko vreme ili nešto od najnovijih gedžeta! U svakom slučaju, šta god da im poklanjate, gledajte da to bude po poslednjoj modi i što je trenutno aktuelno!

Venera u Ribama

Ah… šta pokloniti ovim romantičnim dušama? Šta pokloniti nekome ko teži ka idealu? Dobar CD… ikonu, album za slike, komplet šminke, lak za nokte, ruž… lepezu… Poklonite im svoju bezuslovnu ljubav i sigurno utočiste u vašem srcu!

                                                                                Autor teksta. Astrolog. Ivana Janković

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Venera bira poklone
ZVEZDE I MISTERIJE Venera, planeta ljubavi
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online