Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 16.09.2016.
12:30
S. Ban A

I sreća mora da se zaradi

Osobe sa Suncem u znaku Jarca rođenjem su dobile jak muški princip, stroge i konzervativne muškarce u svojoj genezi. U mladosti su ovo mirne i spore osobe koje kroz sistem prolaze disciplinovano i bez preteranog isticanja. Njihova ambicioznost s godinama jača, pa među ovim ljudima ima mnogo onih koji su nekim čudom, nakon relativno bledog uspeha u ranom školovanju, kasnije postigli visoke rezultate i svojim diplomama obezbedili prestižno mesto u svojoj sredini.

sampaikini.com
Sreća se priziva

Ukoliko osoba nije pošla put akademca, možemo ih prepoznati u porodičnim radionicama ili imanjima gde svojim prisustvom i napornim radom doprinose napretku muške loze koja je za njihov sistem vrednosti veoma važna.

Ukoliko Mesec nije jak i naglašen, ove osobe su uglavnom hladne što svakako ne znači da nisu emotivne. Naprosto, odsustvo spontanosti i bilo kakvog vida nestašluka čini ove ljude krutim, strogim i odmerenim u svakom trenutku.

Ovo su osnovne osobine koje ne moraju biti jako naglašene. Sve zavisi od kompletnog horoskopa, a na prvom mestu položaja planete Saturn koja vlada ovim znakom. Ukoliko je ova planeta u lošim aspektima (posebno sa Suncem ili Mesecom), onda je simbolika suprotna, pa ćemo među ovim ljudima naći nesrećnike pune gorčine i sujete, istinski hladnokrvne i surove.

S druge strane, dobri aspekti Saturna učiniće od ove osobe borca na duge staze. Njihov uspeh nikada ne dolazi brzo. Što je duži put do uspeha, to su rezultati veći. Zbog toga vrhunac života postižu prilično kasno što ne umanjuje značaj jer su to obično pozicije za koje se podrazumeva da je neophodno ne samo radno već i životno iskustvo. Zbog toga ćete dobrog sudiju naći sa, na primer, povoljim aspektima Sunca i Saturna, velikog vojskovođu daće dobar aspekt Saturna, Marsa i Jupitera, uvaženog državnika Saturn u 10. polju potpomognut dobrim aspektima bar dve planete.

Znak Jarca simboliše probleme, odricanja, post i strpljenje. Pošto vlada ciklusom od sedam godina, osobe rođene u ovom znaku mogu očekivati životne teškoće i iskušenja svakih sedam godina od samog rođenja. Zbog toga im se savetuje redovan post. Astrološki post podrazumeva odricanje ne samo na fizičkom nivou, već, na prvom mestu, duhovnom. To znači da će osoba, na primer, subotom (Saturnov dan) gladovati, pomagati starim i osakaćenim ljudima, siromašnima.

Drugim rečima, voljno preuzeti kompletnu simboliku svog vladara Saturna koji suštinski vlada bedom, starošću i svim onim mukama koje život čini teškim. Sve ovo se ne odnosi samo na osobe rođene u znaku Jarca, već na sve one kojima je Saturn u natalnom horoskopu loše položen. Kod ove planete nema slučajne i nezaslužene sreće. Zbog njenog dejstva stoji izreka da "niko nema sve". Strah od nezaslužene sreće nije neopravdan, pa je zbog toga uputno svesno i namenski se odreći dela onog što imamo kako nam sudbina ne bi nasilno oduzela sve.
 

Inat i kajanje

Osobe rođene s ovim podznakom izgledaju starije nego što jesu i imaju karakterističan hladan pogled i izraz lica iza koga ne znate šta stoji. Podznak opisuje našu prvu reakciju, pa Jarac (inat) na ascendentu daje stav koji je uvek protivan okolini. Zbog toga, ukoliko tokom života ne nauče da umesto "neću" kažu "ne znam, razmisliću" ove osobe život provode u prošlosti i večnom kajanju zbog šansi koje nisu iskoristili.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Žrtva za porodicu
ZVEZDE I MISTERIJE Blizanci, vesnici radosti
ZVEZDE I MISTERIJE Sreća zapisana u genima
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online