Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 11.11.2015.
12:30
S. Ban A

Rak ne može da živi bez porodice

Ljudi imaju različite potrebe - ono što je nekome neophodno, drugi ni ne primećuje.

zastavki.com
 

 U zavisnosti od toga koji je horoskopski znak naglašen u natalnom horoskopu, osnovna podela bi izgledala ovako:

Ovnu je potrebno kretanje i fizički utrošak energije. Osim toga, pošto mora biti prvi i najvažniji u grupi, pozicija gazde mu je suštinski neophodna.

Bik bi bez novca i hrane brzo propao. Takođe, u bliskom okruženju mora da ima osobu koja će ga uvek i iznova obasipati pažnjom i ljubavlju.

Vodolija ne trpi usamljenost

Vodolija bi bez društva propala jer ne nalazi svrhu postojanja u sopstvenom biću. Da bi izvukla najbolje iz sebe, potrebno je da bude deo organizacije čiji će važan član biti upravo ona.
Ribe bez muzike, romantike i pesme nisu Ribe. One moraju piti opijene, bez obzira na to da li je to od romantike, zaljubljenosti, sažaljivosti ili konkretnih poroka.

Blizanci bez telefona, automobila ili olovke u rukama ne funkcionišu. Svaka vrsta izolacije u kojoj bi bila onemogućena komunikacija sa spoljnim svetom za njih je put u propast.

Rak bez porodice nema razloga da živi, još ako je izložen pritisku da je njegovo žrtvovanje neophodno, svrhu svoga postojanja je ispunio.

Lavovima je pogonsko gorivo pohvala i nagrada. Celog života se bore za aplauz, bilo da ga zarade na pozornici, bilo da se radi o životnim situacijama u kojima oni imaju priliku da pokažu i dokažu svu svoju maestralnost.

Devica je radoholik. Bez obzira na to da li je dobro pozicionirana na poslu ili ne, njen život je organizovan samo onda ako svim svojim aktivnostima pristupa kao prema projektima.

Vaga bez koketiranja i provoda ne ume da živi. Flertovanje i samodokazivanje dragoceni su eliksiri njenog postojanja.

Škorpiji je seks nasušno potreban. Ogromna seksualna energija mora biti utrošena, milom ili silom. Ipak, čak i ako je neispunjena, spasonosnu energiju crpe iz dramatizacije i najmanjih životnih sitnica.

Strelcu su sloboda i kretanje na prvom mestu. Bez putovanja njegov život ne bi imao smisao.

Jarac je najmanje od svih sklon vezivanju za nešto što mu je neophodan uslov za dobro funkcionisanje. Ipak, da bi bio svoj na svome, neophodno je da tokom života stekne visoko obrazovanje, po mogućstvu uticajnu titulu.





 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi - lekari bez premca
ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi, emotivci bez kočnice
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online