Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 21.09.2015.
12:15
S. Ban A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 21. do 27. septembra 2015. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Neprijatne vesti stižu krajem nedelje. Zamisao koju ste imali, a koja se tiče vaših ambicija, ovim preokretom postaje neizvodljiva. Pomešali ste posao i privatni život, pa ste dozvolili da vaše lične probleme rešavaju poslovni saradnici.
LjUBAV: Veliko nezadovoljstvo koje vas muči od početka nedelje nestaće zajedno sa smirivanjem situacije na profesionalnom planu. Ne očekujte od partnera da sve razume.
ZDRAVLjE: Gastritis.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Iako ste odavno odlučili da se ne mešate u privatne probleme svojih saradnika, ganuće vas poverljiva ispovest saradnika koji na taj način pokušava da se opravda. Protiv svoje volje bićete uključeni u rešavanje problema koji uopšte nije vaš.
LjUBAV: Privlači vas osoba koja nije slobodna. Iako vam se čini da bi to bio životni spoj, ne zaboravite da vi uvek tako pomislite na početku poznanstva. Ne zavaravajte se.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Plašite se da neko pokušava da vas ugrozi. Pobeda je moguća uz veliku borbu ukoliko budete dovoljno uporni. Mnogi će ovaj period na poslu osetiti povećanu tenziju, a sve to kao rezultat nekih promena koje se odvijaju unutar firme u kojoj ste angažovani.
LjUBAV: To što ste ranije doživeli nije razlog da sadašnjeg partnera kažnjavate. Mnogi Blizanci će ovih dana obnoviti staru vezu.
ZDRAVLjE: Kontrolišite pluća.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Prepuni ste optimizma i elana tako da pomalo gubite realnu sliku o mogućnostima koje su pred vama. Veliki planovi i ambicije mogu biti zaustavljeni neočekivano nepovoljnim odlukama nadležnih koji vašu ideju isključuju u startu.
LjUBAV: Niste sigurni šta spada u ljubav, a šta u posao. Emotivno ste prazni, pa vam smetaju zahtevi vašeg partnera kome nije jasno zbog čega ste toliko napeti i daleki.
ZDRAVLjE: Problemi s varenjem.

LAV (22. 6. - 23. 8.)

POSAO: Pred vama je nedelja u kojoj ćete zasijati punim sjajem. Dobra kondicija i uspon forme doprineće da poslovni rezultati budu na zavisnom nivou. Jedina stvar na koju morate da obratite pažnju jeste sklonost brzopletim odlukama koje vas dugoročno mogu koštati.
LjUBAV: Iako vam se čini da je na ljubavnom planu sve na svom mestu, mala rasprava, potpuno neočekivano, može uzrokovati raskid. Izbegavajte diskusije.
ZDRAVLjE: Mogući problemi sa sinusima.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Raspoloženje raste. Poslovi koji su iz nepoznatih razloga tapkali u mestu, ovih dana se aktiviraju. Pomalo ste zbunjeni raspletom jer ste posle dugog čekanja izgubili nadu. Ovih dana ćete više preispitivati svoje motive nego što ćete nešto konkretno raditi.
LjUBAV: Mogući su planovi vezani za kraći put. Vaša statičnost smeta partneru, pa je bolje da se ne mešate u izbor koji je vašoj voljenoj osobi mnogo važniji nego vama.
ZDRAVLjE: Čuvajte zglobove.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Kao da ste uključeni u struju. Jaka tenzija i usplahirenost mogu dodatno otežati sve aktivnosti u narednom periodu. Dozvoljavate sebi da vas svaka sitnica navede na zaključke koji vas vode u odluke kojima ne kažnjavate nikoga drugog osim sebe.
LjUBAV: Ovih dana vas očekuje razgovor sa osobom koja vam je zvanično samo prijatelj. Iskrena i prijatna komunikacija može vas navesti da poželite nešto više.
ZDRAVLjE: Nervoza.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Čini vam se da su svi podlegli atmosferi koja je za vaš pojam potpuno nezdrava. Intenzivno smišljate načine kako da se rešite svega i neko vreme provedete izolovani od svih dešavanja. Bežanje od obaveza vas može uvući u dugoročne probleme.
LjUBAV: Izvestan period ste proveli udaljeni od partnera. Taj period je ostavio posledice, pa sad ne osećate bliskost kakva vam je potrebna.
ZDRAVLjE: Proverite krvni pritisak.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Preambiciozno započinjete ovaj period. Ukoliko ne izbegnete bespotrebne troškove, možete zapasti u veću novčanu krizu. Tek od kraja nedelje možete računati na pozitivne vesti i korisnu komunikaciju sa nekim u inostranstvu.
LjUBAV: Ukoliko je vaša veza opterećena spletkama i ucenama ljudi koji vas okružuju, ovaj period može biti veoma izazovan. Ne pokušavajte na silu da razrešite probleme.
ZDRAVLjE: Mogući su zapaljenski procesi.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Finansijski problemi vas potpuno izbacuju iz ravnoteže. Ne razumete zbog čega, iako ste angažovani u potpunosti, ne možete novčano da sastavite kraj s krajem. Nije problem u malom prilivu novca već u vašem prevelikim troškovima.
LjUBAV: Priželjkujete promene, ali niste sigurni konkretno koje. Partner nema strpljenja za vašu neodlučnost, pa je najbolje da ga ne dovodite u iskušenje da ode.
ZDRAVLjE: Bolovi u leđima.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Dobro se organizujte, uključite saradnike i napravite plan rada. Uspeh je moguć jedino na takav način. Vaš zajednički rad obavljaćete s velikim zadovoljstvom, tako da je uspeh potpuno izvestan. Pripazite na finansije, očekuje vas neplanirani trošak.
LjUBAV: Moguća je promena statusa vaše veze, mnoge od vas očekuje ljubavna ponuda. Slobodni mogu zbog straha od samoće upasti u iskušenje i upustiti se u lošu vezu.
ZDRAVLjE: Čuvajte se respiratornih infekcija.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Očekuju vas povoljni ugovori, uspešne kupovine kao i stabilizacija na polju finansija. Ako donosite neku važnu odluku, ovi dani su povoljno vreme za to. Odustanite od pokretanja novih projekata jer možete preceniti svoje kapacitete.
LjUBAV: Iznenada vam se čini da ste se ponovo zaljubili u svog partnera. Vaše dobro raspoloženje može na kraju rezultirati krahom ukoliko pokušate da promenite nešto.
ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljnji horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online